ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Ιουνίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Λίμνη πηγών Αώου, πρωτάθλημα ερασιτεχνικής αλιείας κυπρίνου.


Η λίμνη Πηγών Αώου στο Μέτσοβο θα υποδεχθεί από την Παρασκευή 4 και μέχρι την Κυριακή 6 Ιουνίου τα μέλη των αθλητικών συλλόγων της χώρας που έχουν δηλώσει συμμετοχή και παίρνουν μέρος στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ερασιτεχνικής Αλιείας Κυπρίνου.

Πρόκειται για έναν αγώνα που είναι ενταγμένος στο ετήσιο πρόγραμμα των αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας και σύμφωνα με τον γραμματέα του Αθλητικού Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαϊδας Νίκο Καραγιάννη, αναμένεται ρεκόρ συμμετοχής. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, ενώ οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν και πάλι στη λίμνη Πηγών Αώου από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου. Το Πρωτάθλημα Ερασιτεχνικής Αλιείας διοργανώνεται για...

δεύτερη χρονιά, ενώ μέσα από τη διαδικασία αυτή θα αναδειχθούν και τα μέλη της Εθνικής Ομάδας που θα λάβουν μέρος με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία.
Δεν πρόκειται πάντως για έναν αγώνα που επικεντρώνεται στο βάρος των ψαριών, αλλά πρόκειται για έναν αγώνα στον οποίο προσμετρώνται μια σειρά τεχνικών χαρακτηριστικών και προδιαγραφών που θα πρέπει να ακολουθούν οι διαγωνιζόμενοι.
Τα ψάρια που είναι μικρότερα από 1,5 κιλό αφήνονται αμέσως ελεύθερα, ενώ όλα τα υπόλοιπα διατηρούνται στο νερό σε ειδικούς σάκους και αφήνονται επίσης ελεύθερα μετά τη λήξη των αγώνων.

Όπως σημείωσε ο κ. Καραγιάννης, στόχος είναι η διασκέδαση και όχι ποιος θα πιάσει την πιο μεγάλη ψαριά. «Δυστυχώς, δεν υπάρχει έλεγχος στην ερασιτεχνική αλιεία. Προκαλείται μεγάλη βλάβη στο οικοσύστημα, αφού οι περισσότεροι ερασιτέχνες παίρνουν ότι ψάρι και να πιάσουν. Έτσι μειώνονται οι πληθυσμοί και δημιουργούνται διάφορα προβλήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή Ελευθερία ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/03/2010 11:08:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Λίμνη πηγών Αώου, πρωτάθλημα ερασιτεχνικής αλιείας κυπρίνου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες