ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος για τη θηριωδία των Ισραηλινών.Έκπληκτη η Παγκόσμια Κοινότητα παραμένει συγκλονισμένη μπροστά στη νέα θηριωδία των ράμπο της Ισραηλινής Κυβέρνησης και της κρατικής τρομοκρατίας που ασκεί ανηλεώς για δεκαετίες στην περιοχή με θύματα κυρίως τους Παλαιστινίους στους οποίους δεν αναγνωρίζει ακόμη και τα πιο στοιχειώδη, ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα.

Τούτη τη φορά, παραβιάζοντας κάθε έννοια όχι μόνο δικαίου και διεθνούς έννομης τάξης, αλλά και ξεπερνώντας κάθε όριο κτηνωδίας επιτέθηκε απροκάλυπτα σε άοπλους και ανυπεράσπιστους πολίτες από διάφορες χώρες, που...

μετέφεραν σε πλοιάρια ανθρωπιστική βοήθεια σε τρόφιμα και φάρμακα στους αποκλεισμένους παράνομα απ’ το καθεστώς Νετανιαχου στη Γάζα της Παλαιστίνης.
Για τις δεκάδες των θυμάτων της αποτρόπαιης σφαγής, όπως και των πολλαπλάσιων τραυματιών και κακοποιηθέντων αθώων πολιτών, η ΠΣΕ υψώνει τη φωνή της και την ενώνει με κάθε πολίτη και φορέα καταδικάζοντας απερίφραστα και με βδελυγμία τέτοιες κτηνώδεις πράξεις απαιτώντας από την Ελληνική Κυβέρνηση να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα απέναντι σ’ αυτόν τον διεθνή τρομοκράτη.

Επίσης δεν διστάζει να στιγματίσει για άλλη μια φορά τη στάση των Η.Π.Α. απέναντι στο κράτος του Ισραήλ, στάση διαχρονική που το οπλίζει με περισσή θρασύτητα και κτηνωδία. Από δε τον Ο.Η.Ε. αναμένει κάποτε όπως οφείλει να απαλλαγεί από την ασφυκτική κηδεμονία των Η.Π.Α. και να μη λειτουργεί ως ενεργούμενο απ’ αυτή μέσον.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/02/2010 08:33:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος για τη θηριωδία των Ισραηλινών."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες