ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιουνίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον.


Διπλό ήταν το μήνυμα που έστειλαν το πρωί της Παρασκευής(4/6/10) οι μαθητές των 19ου και του 26ου Δημοτικών Σχολείων Ιωαννίνων που συμμετείχαν στις δράσεις που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στο Ίδρυμα “Νεομάρτυς Γεώργιος” -Άσυλο Ανιάτων-.

Οι μικροί μαθητές έδειξαν την ευαισθησία τους τόσο για το περιβάλλον όσο και για τους συνανθρώπους τους που αν και είναι διαφορετικοί από αυτούς ,είναι μέλη της ίδιας κοινωνίας. Με την παρουσία της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα, της αναπληρώτριας προϊσταμένης επιστημονικής και...

παιδαγωγικής καθοδήγησης Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης, Εύης Σακελαροπούλου, του Προέδρου του Ιδρύματος, Παναγιώτη Βάγγη, και των δασκάλων τους φύτεψαν λουλούδια και φυτά στον προαύλιο χώρο, και ταυτόχρονα δημιούργησαν «γκράφιτι» σε τοίχους του κτιρίου.
«Διαλέξαμε το ίδρυμα «Νεομάρτυς Γεώργιος» συμβολικά για να δείξουμε την ευαισθησία μας σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη να μη νοιώθουν αποκομμένοι από τους υπόλοιπους. Διαλέξαμε το χώρο για να αφήσουν τα παιδιά ένα στίγμα, ώστε αυτή η μέρα να μην έχει μόνο συμβολικό χαρακτήρα αλλά, να είναι η μέρα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να εκφράσουν τις περιβαλλοντικές τους ευαισθησίες» υπογράμμισε σε δηλώσεις της η Γενική Γραμματέας και ευχαρίστησε τους δασκάλους και τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης και έστειλαν με τις δράσεις τους μήνυμα αισιοδοξίας για τη σωτηρία και τη διαχείριση του περιβάλλοντος.

Από την πλευρά της η κα Σακελαροπούλου επεσήμανε ότι «τέτοιες δράσεις συμβάλουν στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την πλευρά της εκπαίδευσης να δημιουργήσει συνειδητοποιημένους πολίτες ώστε να δημιουργούνται όσο το δυνατόν λιγότερες καταστροφές σε σχέση με το περιβάλλον» και ευχαρίστησε τη Γενική Γραμματέα για τη συνεργασία και τη συμβολή της στην προσπάθεια αυτή.
Τέλος ο κ. Παν. Βάγγης ευχαρίστησε την Περιφερειάρχη και την Περιφερειακή Δ/ντρια που επέλεξαν το Ίδρυμα για να αναπτύξουν τις δράσεις τους και κάλεσε «τα παιδιά να αλλάξουν τη ρότα σε πολλά πράγματα που κληρονόμησαν από τις προηγούμενες γενιές».

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/07/2010 11:21:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες