ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιουνίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εξηγήσεις στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ δίνει ο Α.Τσοχατζόπουλος.


Στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ καλείται τη Δευτέρα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, την ερχόμενη εβδομάδα, για να δώσει εξηγήσεις για την αγορά της κατοικίας στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά και για τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που έχει καταθέσει. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν έχει τίποτα να κρύψει και θα απαντήσει με χαρτιά... Σε πολλές κυριακάτικες εφημερίδες εμφανίζονται πληροφορίες για την περιουσιακή κατάσταση του πρώην υπουργού και των συγγενικών του προσώπων, καθώς και για τις αγοραπωλησίες ακινήτων τα τελευταία χρόνια.

«Υπάρχουν κυκλώματα που με στοχοποιούν. Είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ» δηλώνει προς Το Βήμα της Κυριακής ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος αναφέρει ότι η αγορά κατοικίας στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου έγινε νόμιμα με χρήματα που προήλθαν από τις οικονομίες του και από δάνειο που πήρε, ενώ υποστηρίζει ότι...

στοίχισε 1,1 εκατ. ευρώ.
«Θα απαντήσω με χαρτιά και όλα θα ξεκαθαρίσουν με πλήρη διαφάνεια» λέει σήμερα στους συνεργάτες του και δηλώνει έτοιμος να δώσει τις πρέπουσες εξηγήσεις τόσο στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ όσο και στις εισαγγελικές αρχές.

Από την προηγούμενη εβδομάδα κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έχει αρχίσει και ψάχνει τις φορολογικές δηλώσεις του κ. Τσοχατζόπουλου αλλά και την ενδεχόμενη σχέση του ιδίου και συγγενικών του προσώπων με αγοροπωλησίες ακινήτων.

Το είδαμε στο Αετός Γρεβενά

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/07/2010 11:56:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Εξηγήσεις στην Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ δίνει ο Α.Τσοχατζόπουλος."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες