ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Ιουνίου 2010
Αναρτήθηκε από nikos

Μέχρι το βράδυ ανοιχτά τα νοσοκομεία


Ολοήμερα νοσοκομεία σχεδιάζει το υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε η υπουργός Υγείας κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τα οποία αναμένεται να λειτουργήσουν έως το τέλος του χρόνου. Στόχος είναι να βρίσκουν οι πολίτες ανοιχτή την... πόρτα των δημόσιων νοσοκομείων, αφού η οικονομική κρίση τους απομακρύνει από την ιδιωτική υγεία...Είναι ενδεικτικό πως σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των πολιτών που πέρασε τις πύλες του ΕΣΥ τη φετινή χρονιά παρουσιάζει αλματώδη αύξηση, η οποία ανέρχεται σε ποσοστό 30%. Οι ειδικοί αποδίδουν την στροφή των Ελλήνων στην δημόσια υγεία, στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδικότερα και όπως ανέφερε κατά την σημερινή συνέντευξη Τύπου η υπουργός Υγείας, κατά την απογευματινή βάρδια των νοσοκομείων θα λειτουργούν τα εξωτερικά ιατρεία, με τη συμμετοχή όλων των ειδικευμένων γιατρών, στα οποία θα προσέρχονται οι πολίτες για να υποβληθούν σε ιατρικό έλεγχο και εξετάσεις.

Στα άμεσα σχέδια του υπουργείου Υγείας είναι να συνταχθούν και να υπογραφούν συμβάσεις με τα ασφαλιστικά ταμεία,με τον ΟΠΑΔ να είναι πρώτος στην λίστα. Παρόλα αυτά, «θολό» παραμένει το τοπίο για το εάν οι ασθενείς θα πληρώνουν τα απογευματινά ιατρεία, όπως γίνεται με τα απογευματινά ιατρεία.

Επιπλέον, η κ. Ξενογιαννακοπούλου ανήγγειλε ειδικές προβλέψεις – κίνητρα για τους γιατρούς με στόχο να καλύψουν τα κενά στην περιφέρεια και κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές, για τις οποίες σπάνια εκδηλώνεται ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα προωθείται και νέο σύστημα εφημεριών.

Σε ό,τι αφορά την περιστολή δαπανών του ΕΣΥ, η υπουργός Υγείας αναφέρθηκε σε πρόσφατα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το πρώτο τετράμηνο του 2010 σημειώθηκε μείωση κατά 10%

Πηγη Τα νεα online

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 6/02/2010 06:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Μέχρι το βράδυ ανοιχτά τα νοσοκομεία"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες