ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Νοεμβρίου 2010
Αναρτήθηκε από Unknown

"Έκανε μπούμ η βόμβα" που σας γράφαμε. Σε εταιρία χωρίς άδεια με "απ΄ευθείας ανάθεση" η συντήρηση των Πυροσβεστικών Super Pouma!


Στις 19 του μηνός είχαμε γράψει: Για ποιόν Υπουργό θα σκάσει "βόμβα" τις επόμενες μέρες;

Στις 21 του μηνός η εφημερίδα VETO, "ανεβάζει" ένα άρθρο με τίτλο: "Πέταξαν 3,4 εκατ. ευρώ σε εταιρία συντήρησης ελικοπτέρων χωρίς άδεια", παρουσιάζοντας έγγραφα-ντοκουμέντα που αποδείκνυαν ότι η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αλλά και του Πυροσβεστικού Σώματος, θεώρησαν "σκόπιμο" να αναθέσουν (με την υπ΄αριθμόν 1241/2010 σύμβαση) την τεχνική συντήρηση των ελικοπτέρων πυρόσβεσης στην εταιρία ICSS, παρά το γεγονός ότι εκείνη δεν διέθετε αναθεωρημένη βιβλιογραφία για τα Super Pouma, αλλά και άδεια για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης στο "Eλευθέριος Βενιζέλος". Αποτέλεσμα αυτού του άθρου είναι η παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

Σήμερα η VETO επανέρχεται με δημοσίευμά της και τίτλο: Παράνομες οι συμβάσεις συντήρησης των Super Pouma.
....Με εντολή της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένης Ράικου "άνοιξε" νέα δικογραφία, η οποία αναμένεται να συνεχισθεί με εκείνη που διερευνούν οι εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματοςκαι αφορά υπερτιμολογήσεις των ενοικιασμένων πτητικών μέσων δασοπυρόσβεσης.
Το Ζ΄κλιμάκιο ελεγκτικού μηχανισμού έκρινε παράνομη τόσο την αρχική σύμβαση (που είχε υπογραφεί όταν πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης), όσο και..


την τετράμηνη επέκτασή της που αποφασίστηκε στις 15 Οκτωβρίου, επί ημερών Χρήστου Παπουτσή!
Το ελεγκτικό Συνέδριο αποφαίνεται ότι όλα έγιναν παράνομα, καθότι "δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις προσφυγής στην εν λόγω διαδικασία που προβλέπει η Κοινοτική Οδηγία 2004/18/ΕΚ...."

Σύμφωνα με τα μέλη του Συνεδρίου, ο ισχυρισμός της Πυροσβεστικής ότι αναγκάστηκε να αναθέσει απ΄ευθείας το έργο της τεχνικής υποστήριξης των ελικοπτέρων στην εταιρία χωρίς άδεια, εξαιτίας του γεγονότος ότι η Ολυμπιακή Αεροπλοϊα Α.Ε. (η οποία είχε την τεχνική υποστήριξη των ελικοπτέρων από το 2005) τέθηκε ξαφνικά υπό καθεστώς "εκκαθάρισης", είναι κάτι παραπάνω από έωλος.

Με λίγα λόγια είχαν βάλει "μηχανικούς αυτοκινήτων" να κάνουν συντήρηση και service στα Super Pouma. Στα Super Pouma που πετούσαν Έλληνες πιλότοι στην κατάσβεση πυρκαγιών...

Ιδού λοιπόν η "βόμβα" που σας είχαμε γράψει πως θα σκάσει, δύο μέρες νωρίτερα από το ρεπορτάζ και το άρθρο της VETO.

Θα επανέλθουμε...

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Unknown στις 11/28/2010 09:44:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for ""Έκανε μπούμ η βόμβα" που σας γράφαμε. Σε εταιρία χωρίς άδεια με "απ΄ευθείας ανάθεση" η συντήρηση των Πυροσβεστικών Super Pouma!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες