ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εμπόριο νεκρών στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης. 200 Ευρώ η ταρίφα για νεκρούς στο Βοστάνειο !

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται ότι λαμβάνει εκ νέου η παρουσία εκπροσώπων γραφείων τελετών έξω από το νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ σοβαρά ερωτηματικά... ως προς το ρόλο υπαλλήλων του νοσηλευτικού ιδρύματος εγείρουν οι αλληλοκατηγορίες περι ευνοϊκής μεταχείρισης συγκεκριμένων "εργολάβων κηδειών", οι οποίοι φαίνεται να ειδοποιούνται τηλεφωνικά από το χώρο του Βοστανείου.

Όπως γράφει αποκλειστικά σε άρθρο στην εφήμερίδα "τα Νέα της Λέσβου" ο Στρατής Σαμιώτης, ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Παύλος Παπαδόπουλος έχει διαμηνύσει στους εκπροσώπους των γραφείων τελετών να απομακρυνθούν απ'τον δημόσιο χώρο του έξω από το νοσοκομείο, όμως η παραπάνω έκκλησή του δεν έγινε αποδεκτή. Αντίθετα μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κάποιοι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών κατηγορούν υπαλλήλους του Βοστανείου πως ..
κατευθύνουν τις "εργολαβίες" σε συγκεκριμένα γραφεία ανταγωνιστών έναντι "φιλοδωρήματος", για το οποίο μάλιστα λέγεται ότι έχει παγιωθεί στα 200 ευρώ!!! Οι παραπάνω καταστάσεις πυροδότησαν τις προηγούμενες ημέρες "επεισόδιο" εντός του χώρου του Νοσοκομείου , όταν ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, επιτέθηκε φραστικά εναντίον υπαλλήλου του Νοσοκομείου, απειλώντας ότι "θα τον διαλύσει".

Το φραστικό επεισόδιο:
 "Δεν θα με εκβιάσεις εσύ για να σου δίνω 200 ευρώ για κάθε πεθαμένο δίνοντας τις δουλειές στον...(σ.σ. όνομα ιδιοκτήτη γραφείου τελετών), θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα μαζί μου."

και η απάντηση του υπαλλήλου του Νοσοκομείου ήταν απλά: "Σήκω και φύγε από εδώ", ενώπιον πολιτών που παρακολουθούσαν απορημένοι!

 Και τώρα αναρωτιόμαστε τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι πολίτες... Να φοβόμαστε να πάμε στο νοσοκομείο εμείς ή συγγενικά μας πρόσωπα, γιατί αν το σκεφτείτε λίγο μπορεί να μας "φάνε" για πλάκα, ώστε να μην χάσουν τα 200 ευρώ!

Ίσως λίγο τραβηγμένη η σκέψη μου, αλλά πολλά έχουν δει τα ματάκια μας! Ίσως αν δίναμε φακελάκι διακοσίων ευρώ από μόνοι μας στους υπαλλήλους του νοσοκομείου, να περιμένουμε καλύτερη εξυπηρέτηση και περίθαλψη...

Από το PeriΣκόπιο

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/22/2011 07:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Εμπόριο νεκρών στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης. 200 Ευρώ η ταρίφα για νεκρούς στο Βοστάνειο !"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες