ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Aπόψεις: Γιατί δεν δημοσιεύσαμε καμία εικόνα ή βίντεο στο blog μας (aoratos ippotis), σχετικό με τη χθεσινή πορεία...

Από το aoratos-ippotis.

Βρεθήκαμε εκεί από τις 10.30 π.μ. Παρακολουθήσαμε τα πάντα και την κάθε κίνηση της κάθε ομάδας πολιτών... Είμασταν στην πορεία και φύγαμε στις 17.30 από το Σύνταγμα....8ωρο κανονικό.... Θέλαμε να έχουμε αντικειμενική άποψη και εικόνα, όπως είχαμε... ....και τον προηγούμενο Μάϊο. Ο λόγος που δεν δημοσιεύσαμε αυτή τη φορά ούτε μία φωτογραφία , ούτε ένα βίντεο δεν είναι άλλος παρά ένας: "άλλη τροφή δεν δίνουμε κι αυτό διότι κάθε φορά έχουμε τα ίδια και τα ίδια".

Αρχίζουν όλοι να δημοσιεύουν μία αράδα φωτογραφίες, μία αράδα βίντεο και κάποιο αιμοβόροι αναγνώστες πέρνουν τα πάνω τους. Μέχρις εκεί... Τι να βάλουμε;
Τον αστυνομικό που λίγο ήθελε να τον κάψουν;
 Τους αλητήριους που χαλάνε ΠΑΝΤΑ κάθε ειρηνική διαμαρτυρία;
Τους αστυνομικούς να κάνουν σχηματισμούς και να επιτίθενται αδιακρίτως στους...
 άοπλους πολίτες;
Και δεν τα βάζουμε με αυτούς.... ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ...
Που ήταν οι νέοι;  Εμείς κάποια νέα παιδιά είδαμε μπροστά από το κοινοβούλιο, 2 ή 3 ομάδες. Να ήταν 400; 500; 1000 ;
 Ίσως..... Κατά τα άλλα, μετά από αυτή την παρέλαση, όλοι ξέρετε που πήγαν...;... για καφεδάκι στου Gregorie και βολτούλα στην Πλάκα και την Ακρόπολη.
 Τι να σου πω.....ωραία διαμαρτυρία.

 ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΜΗΝ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΜΑΣ. Σε καθημερινή βάση όλοι μας αποδεικνύουμε ότι είμαστε χέστες και κάνουμε κακάκια σε κάθε είδους τρομοκρατία που προσπαθούν να μας περάσουν....

ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.....ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.... γιατί αυτό τελικά κάνουμε. Η θέση μας είναι γνωστή.
 Εναντιωνόμαστε σε κάθε τι που παράγει ΒΙΑ. Υπάρχουν τρόποι για να αλλάξει το τοπίο.
Το θέμα είναι.....αντέχουμε;

 Αν θέλει κάποιος να αλλάξει κάτι στον κόσμο πρώτα θα πρέπει να ξεκινήσει από τον εαυτό του.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/24/2011 01:08:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Aπόψεις: Γιατί δεν δημοσιεύσαμε καμία εικόνα ή βίντεο στο blog μας (aoratos ippotis), σχετικό με τη χθεσινή πορεία..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες