ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Γ. Ανατολάκης: «Εθνική ντροπή η μη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων.»

Για την τεράστια αθλητική υποβάθμιση της πατρίδας μας από την άρση της διεξαγωγής των Μεσογειακών Αγώνων μίλησε στη Βουλή ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Ανατολάκης. Τα κύρια σημεία της ομιλίας του: «Η εξέλιξη αυτή είναι πρωτοφανής για τον Eλληνικό Aθλητισμό, για την ίδια την Πατρίδα μας, για όλους τους Έλληνες.

Από τους ‘‘καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες’’ που λέγαμε το 2004, ρίξαμε την Εθνική μας περηφάνια στα Τάρταρα. Φαντάζεστε να ανατεθεί η διοργάνωση στη Μερσίνη της Τουρκίας; Ούτε να το σκέφτομαι…!.» (Σημ: Δυστυχώς εκ των υστέρων η διοργάνωση δόθηκε στην Τουρκία και μάλιστα στην πόλη από την οποίαν ξεκίνησαν τα αποβατικά της το ‘74 για την Κύπρο.) »…Ο ίδιος ο...
 Πρωθυπουργός σε δηλώσεις του στις 13 Σεπτεμβρίου του 2009, στην προεκλογική περίοδο δηλαδή, δήλωνε ότι αυτοί οι Αγώνες, είναι μια δυνατότητα προβολής του πολιτισμού μας, του τουρισμού μας, των προϊόντων μας, της φιλοξενίας μας, του Ελληνισμού, του χαρακτήρα μας, της ταυτότητας μας. Ελεγε ότι θα κάνουμε το παν, ώστε να είναι οι καλύτεροι δυνατοί Μεσογειακοί Αγώνες».

Αλλά και η κυρία Γκερέκου στις 12 Φεβρουαρίου 2010 δήλωνε: ‘Βεβαίως και οι Μεσογειακοί Αγώνες θα γίνουν και θα γίνουν σωστά. Είμαστε απόλυτα συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, είμαστε απόλυτα συνεπείς στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της χώρας μας…’ Έχετε καταντήσει η κυβέρνηση του ψεύδους! Όταν βγαίνετε και κάνετε κατηγορηματικά μια δήλωση, ο ελληνικός λαός είναι σίγουρος ότι θα γίνει το αντίθετο. Οι Μεσογειακοί Αγώνες χάθηκαν, γιατί ποτέ δεν πιστέψατε σε αυτούς, άσχετα με το τι λέγατε. Μόλις περάσανε οι εκλογές, ως δια μαγείας βγήκαν στην επιφάνεια τα σενάρια περί υψηλού κόστους του μεσογειακού χωριού, τα κρουαζιερόπλοια και πάει λέγοντας. Αυτά τα λέγατε για να μην χάσετε ψήφους στις Δημοτικές Εκλογές.

 Κανείς δεν θα σας ψήφιζε στην Θεσσαλία.. Κανείς! Τους Μεσογειακούς Αγώνες δεν μας τους πήρανε! Εσείς τους δώσατε και με το χειρότερο τρόπο. Και δυστυχώς, οι συνέπειες ΔΕΝ μένουν μόνο στο τοπικό επίπεδο της Θεσσαλίας. Δίνουμε την εικόνα μιας χώρας που δεν μπορεί να υλοποιήσει τα βασικά σε μία διεθνή διοργάνωση. Γνωρίζετε ότι το Μουντιάλ του 1986, ήταν να το διοργανώσει η Κολομβία αλλά έγινε στο Μεξικό. Και εκεί επικαλέστηκαν οικονομικούς λόγους. Γνωρίζετε πότε ξαναπήρε διοργάνωση η Κολομβία μετά από αυτό; 18 χρόνια, η Κολομβία ήταν σε μια μορφή καραντίνας από τις αθλητικές διοργανώσεις αφού δεν την εμπιστευόντουσαν. Είναι πολύ πιθανόν, να γίνει και για τη χώρα μας αυτό.

Η διεθνής αρθρογραφία θα αναφέρει ΠΑΝΤΑ την περίπτωση της Ελλάδας στις αποτυχημένες διοργανώσεις. Προχθές ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού ανακοίνωσε μειώσεις 14% στις επιχορηγήσεις των Ομοσπονδιών. Αφού λοιπόν ξεφορτωθήκατε τους Μεσογειακούς, κάντε κάτι για να ισοφαρίσετε την ζημιά στον Αθλητισμό! Δώστε περισσότερα χρήματα στις Ομοσπονδίες… Δώστε κάποια χρήματα που ‘γλυτώσατε’ από τους Μεσογειακούς, στα Ερασιτεχνικά Σωματεία που πεινάνε! Κύριε Υπουργέ, το όνειρο για τους Θεσσαλούς τελικά ήταν απατηλό. Η ευκαιρία που τους δινόταν, η δική τους ευκαιρία χάθηκε! Όπως επίσης χάθηκε και η ευκαιρία για την ώθηση του Αθλητισμού.

Γιατί τέτοιες διοργανώσεις, αποτελούν κίνητρο για τους αθλητές να δοξαστούν στην Πατρίδα τους και για τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Πλέον, απομένει να σας δώσω τα ‘..συγχαρητήρια..’ μου, εκ μέρους όλων αυτών των παιδιών! Σας ευχαριστώ… »

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/25/2011 07:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Γ. Ανατολάκης: «Εθνική ντροπή η μη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων.»"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες