ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Οι μυστικές υπηρεσίες θα επιτηρούν τη «Μουσουλμανική Αδελφότητα»!

Αξιωματούχοι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, ανέφεραν σήμερα ότι οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, το κίνημα της αντιπολίτευσης με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Αίγυπτο, δεν αποτελεί έναν οργανισμό «μονολιθικό» και οι θέσεις του όσον αφορά την πολιτική εξέλιξη στην Αίγυπτο παραμένουν ασαφείς.

Παράλληλα, ο διευθυντής της CΙΑ Λέον Πανέτα και ο διευθυντής εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών Τζέιμς Κλάπερ, φαίνεται ότι μείωσαν την πιθανή μελλοντική απειλή που μπορεί να προκαλέσει αυτή η οργάνωση, παρά την παρουσία «εξτρεμιστικών στοιχείων» στους κόλπους του, στη διάρκεια ακρόασης ενώπιον της επιτροπής μυστικών υπηρεσιών της Γερουσίας.  Συγκεκριμένα ο κ. Πανέτα ανέφερε: «Δεν είναι μια μονολιθική οργάνωση. Υπάρχουν εξτρεμιστές, γι αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, στους κόλπους των Αδελφών Μουσουλμάνων αλλά το πρόγραμμα της...
 οργάνωσης διαφέρει από χώρα σε χώρα».
Ακόμα πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς ότι είναι μόνο εξτρεμιστές. Υπάρχουν εξτρεμιστές στους κόλπους των Αδελφών Μουσουλμάνων τους οποίους πρέπει να προσέχουμε και να τους παρατηρούμε διαρκώς από πολύ κοντά για να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι σε θέση να επηρεάσουν τον προσανατολισμό των κυβερνήσεων των χωρών της περιοχής και υπάρχουν και πιο νέα μέλη που είναι πιο φιλελεύθερα».

Καταλήγοντας ο κ. Πανέτα δήλωσε ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες θα ενισχύσουν την επόπτευση στην περιοχή και θα παρακολουθούν πολύ στενά τις πολιτικές μεταρρυθμίσεις στην Αίγυπτο.

Από το Ενημέρωση με άποψη.Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/17/2011 07:07:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Οι μυστικές υπηρεσίες θα επιτηρούν τη «Μουσουλμανική Αδελφότητα»!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες