ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Θετική εμφανίζεται η ΔΕΠΑ...

Μία θετική εξέλιξη επιφύλασσε η συνάντηση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη και της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων (και αρμόδιαε για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Ηπείρου) κ. Τατιάνας Καλογιάννη, με κλιμάκιο στελεχών της ΔΕΠΑ Α.Ε., με επικεφαλής τον κ. Ευάγγελο Κοσμά, που επισκέφτηκε χθες το μεσημέρι το διοικητήριο της Περιφέρειας, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν τη χάραξη της διέλευσης του αγωγού Φυσικού Αερίου.

Από τον Περιφερειάρχη και την Αντιπεριφερειάρχη τέθηκε εκ νέου το ζήτημα της παροχής φυσικού αερίου στην Ήπειρο, καθώς και της προστασίας του περιβάλλοντος, στο πλαίσιο των όσων συζητηθήκαν κατά την πρόσφατη συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής και...
 Εμπορίου της Βουλής.
Οι εκπρόσωποι της ΔΕΠΑ, οι οποίοι είχαν ήδη είχαν πραγματοποιήσει σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς της Θεσπρωτίας, ανέφεραν ότι η Εταιρία εξετάζει θετικά την κατασκευή του σταθμού συμπίεσης στο Φλωροβούνι και επίσης θα υπάρξει πρόβλεψη για διανομή φυσικού αερίου από τις περιοχές διέλευσης του αγωγού, ο οποίος όπως πρόσθεσαν θα είναι υπόγειος.
Ο Περιφερειάρχης και η Αντιπεριφερειάρχης επανέλαβαν την σημασία που αποδίδουν οι φορείς στη διέλευση αλλά και την παροχή φυσικού αερίου στην Ήπειρο, ζητώντας από τα στελέχη της ΔΕΠΑ, να μεταφέρουν στη Διοίκησή της την πρόταση, για να παραστεί εκπρόσωπός της στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όταν έλθει προς συζήτηση το θέμα.

Στην Πάργα μεταφέρθηκαν  οι αντιδράσεις
Στην Πάργα μεταφέρθηκαν οι αντιδράσεις για τη διέλευση των αγωγών φυσικού αερίου με την Επιτροπή Αγώνα που συστάθηκε να αντιδρά με το αιτιολογικό ότι η περιοχή από τουριστική θα μετατραπεί σε βιομηχανική. Σε δελτίο τύπου γίνεται λόγος για αρνητικές επιπτώσεις στο μικροκλίμα της περιοχής και στην ασφάλεια των κατοίκων, αφού τόσο το εργοστάσιο όσο και ο αγωγός θα βρίσκονται σε ελαιώνες και δασικές εκτάσεις με κίνδυνο μεγάλης φωτιάς.
«Δεν μπορεί ένα έργο εθνικής σημασίας να γίνεται σε βάρος ενός τομέα της οικονομίας, του τουρισμού, από τους σημαντικότερους τομείς για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας άρα και ύψιστης εθνικής σημασίας! Δεν μπορεί ένα έργο να θεωρείται ώριμο όταν δεν έχει την κοινωνική συναίνεση και βλάπτει την τουριστική ανάπτυξη!

Δεν θέλουμε βιομηχανική ανάπτυξη όταν όλοι μας ζούμε από τον τουρισμό.
Αυτό για την περιοχή μας δεν είναι ανάπτυξη, είναι δολοφονία!», τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου και απευθύνεται κάλεσμα προς όλους τους πολίτες και τους φορείς για συλλογικούς αγώνες.

ΕλευθερίαBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/18/2011 09:26:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Θετική εμφανίζεται η ΔΕΠΑ..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες