ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: Οι "συμπτώσεις" που οδηγούν στη κατάρρευση της Παγκόσμιας Οικονομίας....

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης .
Υποθετικά η Διεθνής Κοινότητα παρακολουθεί με προσοχή τα γεγονότα των «μεταδιδόμενων» επαναστάσεων και ιδιαίτερα της Λιβύης που.... μετατράπηκε σε Εμφύλιο χωρίς όμως καμιά ουσιαστική επέμβαση…… Αν γυρίσουμε λίγο πίσω στο χρόνο πρίν το φετινό Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός στη Συνάντηση των G20 όπου οι Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι είχαν πιέσει τον Κινέζο ομόλογό τους για ισχυροποίηση του νομίσματος της Κίνας….Φυσικά εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά γιατί δεν ήταν προς τα συμφέροντα της Κίνας….

Σαφώς τότε Οικονομικοί Αναλυτές είπαν ότι αν είχαμε 3 ισχυρά νομίσματα σε αυτή την οικονομική συγκυρία θα κατέρρεε η Παγκόσμια Οικονομία σε λίγο χρονικό διάστημα….Βέβαια και ο πρωτοετής φοιτητής σε ένα οικονομικό πανεπιστήμιο γνωρίζει ότι όταν αντιμετωπίζεις μια οικονομική κρίση η άμεση απάντηση είναι να υποτιμήσεις το νόμισμα σου….Οι κύριοι αυτοί όμως πράττουν το ακριβώς αντίθετο….Το θέμα είναι το γιατί….. Αφού λοιπόν δε το κατάφεραν με τη Κίνα, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο 2… Ξαφνικά όλοι αυτοί οι λαοί θυμήθηκαν ότι έχουν Δικτατορία επί ...
30 χρόνια και αναζητούν τη Δημοκρατία….Πολύ τραβηγμένο δε νομίζετε…; Kαι ας επικεντρωθούμε στη Λιβυη…Ο Εμφύλιος σπαραγμός εκτός από τις εκατόμβες νεκρών, δημιουργεί μια αλυσιδωτή αντίδραση….Εκτινάσσει την τιμή του πετρελαίου…

Πάλι οικονομικοί αναλυτές επισημαίνουν ότι αν φτάσει στα 120$ το αργό(έφτασε σήμερα) οι όποιες ελπίδες για ανάκαμψη στην Παγκόσμια Οικονομία εξανεμίζονται…. Οι συμπτώσεις είναι πολλές για να είναι τυχαίες…..

 Από το pikri-sokolata
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/24/2011 08:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απόψεις: Οι "συμπτώσεις" που οδηγούν στη κατάρρευση της Παγκόσμιας Οικονομίας...."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες