ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: Παρακαλώ αντίλογο! Η αφύπνιση των λωτοφάγων...

Ακούσαμε τις εξαγγελίες της Τρόικας για ξεπούλημα της Ελληνικής γης και ξάφνου όλοι αφυπνήστηκαν. Ξάφνου ο Έλληνας έπαψε να πιστεύει ότι το περίφημο Μνημόνιο δεν είναι μόνο ο οικονομικός μαρασμός της οικογένειάς του αλλά είναι και κάτι παραπάνω. Συνειδητοποίησε ότι ουσιαστικά πουλάμε τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας.

Μα αναρωτιέμαι τώρα το συνειδητοποίησε; Όταν πριν από περίπου 15 χρόνια ο Τάσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού σκοτώνονταν για τα πιστεύω τους και αυτή τη στιγμή δεν έχουν μόνο λησμονηθεί αλλά και βλέπουμε τους Ελληνοκυπρίους να στηρίζουν τους Τουρκοκυπρίους(και η αλληλεγγύη έχει τα όρια της) δεν ξεπουλήσαμε εθνική συνείδηση; Όταν σκοτώνονταν οι 3 ηρωές μας(Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός) στα Ίμια και τώρα ο ένας εκ των υπεθύνων έχει γίνει Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσως και ο άλλος, ο πολιτικός της...
 ευγνωμοσύνης (Ευχαριστούμε τους Αμερικάνους), είναι στο εξοχικό του ήρεμος δεν ξεπουλήσαμε πάλι εθνική συνείδηση; Βέβαια θα μου πείτε δεν απωλέσαμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε κάποια ελληνική περιοχή. Μα ασφαλώς δεν απωλέσαμε! Στα Ίμια ο άτιμος ο άνεμος παρέσυρε την ελληνική σημαία και μάζι με αυτήν περέσυρε τα Ίμια από την ελληνική επικράτεια στις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου...Υπάρχει πιθανότητα αυτός ο άνεμος να φυσήξει και στις περιοχές της Δυτικής Θράκης και του Καστελλορίζου;

Πιστέυω πως αν δεν αλλάξει ο Έλληνας νοοτροπία θα ξαναφυσήξει...Γιατί μεταλλάχτηκε ο Έλληνας. Η ακρεφνής λωτοφαγεία του, λησμονούσε και ξαναψήφιζε αυτούς που ξεπουλούσαν την ακιοπρέπειά του, τον έθεσε σε λήθαργο. Έναν λήθαργο που τον οδήγησε ένα βήμα προ της εκχώρισης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στιυς δανειστές μας. Ένα βήμα προ της κληροδότησης, σε μας τη νέα γενιά, ενός κράτους όχι μόνο οικονομικά χρεωκοπημένου αλλά και εδαφικά μειωμένου και ηθικά καταποντισμένου. Εύχομαι αυτή η αφύπνισή του να αποτελέσει την αρχή της οικονομικής ανεξαρτησίας μας. Εύχομαι να αποτελέσει τη σπίθα για τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας "Ελλάδα".

Μαρκέτος Κωνσταντίνος
Ο Φιλελεύθερος
Από το en patraisBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/15/2011 08:12:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απόψεις: Παρακαλώ αντίλογο! Η αφύπνιση των λωτοφάγων..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες