ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η δημοτική αρχή θα εφαρμόσει το νόμο. Τέλος στο παράνομο, πλανόδιο, εμπόριο...

Σε αυστηρά μέτρα κατά του παράνομου υπαίθριου εμπορίου προχωρά ο δήμος Ιωαννιτών, έχοντας ολοκληρώσει την ενημέρωση προς τους «εμπόρους» αυτούς και πλέον αρχίζουν οι κατασχέσεις. Ο δήμος φέρεται αποφασισμένος να βάλει τέλος στην μάστιγα αυτή που πλήττει τα καταστήματα, με την πλήρη ενεργοποίηση και τους συνεχείς ελέγχους της Δημοτικής Αστυνομίας.

«Αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για μία μεγάλη «πληγή» τόσο στην τοπική οικονομία, όσο και στην αισθητική εικόνα της πόλης, καθώς ακόμη και κεντρικά σημεία, είχαν μετατραπεί σε μικρά, υπαίθρια, παζάρια η Δημοτική Αστυνομία, προχωρά στην...
 πιστή εφαρμογή του Νόμου», τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου. Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, κύκλος της ενημέρωσης έχει κλείσει και στο εξής οι πλανόδιοι απομακρύνονται από τα σημεία όπου πωλούν τα προϊόντα τους, ενώ αυτά θα κατάσχονται πλέον, καθώς ο Δήμος ολοκλήρωσε την διαμόρφωση των χώρων για την συγκέντρωσή τους.

«Η πάταξη του παρεμπορίου αποτελεί βασική μας προτεραιότητα», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Νάστος, σημειώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή με τον τρόπο αυτό, ανταποκρίνεται σε ένα πάγιο αίτημα που είχε τεθεί με ένταση τόσο από τον Εμπορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, όσο και από το Επιμελητήριο. Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν σε σημεία όπως η κεντρική πλατεία, το Γυαλί Καφενέ και το ΙΚΑ και θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς τις επόμενες ημέρες σε όλο το Δήμο.

Να σημειωθεί ακόμη ότι από το Δήμο, σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες, θα εξεταστεί η νομιμότητα των αδειών για την άσκηση υπαίθριου εμπορίου, που έχουν εκδοθεί κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Νέοι Αγώνες ΗπείρουBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/18/2011 10:06:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η δημοτική αρχή θα εφαρμόσει το νόμο. Τέλος στο παράνομο, πλανόδιο, εμπόριο..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες