ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Άκουσε πολλά... δεν είπε τίποτε ο Λοβέρδος!

Χωρίς να αποσπάσουν έστω την παραμικρή δέσμευση από τα χείλη του αρμόδιου υπουργού αποχώρησαν από τη συνάντηση που έγινε ανήμερα της επετείου της 21ης Φεβρουαρίου, οι εκπρόσωποι των ιατρών και των εργαζομένων στα νοσοκομεία της πόλης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αφού έστησε τους πάντες και μάλιστα χωρίς να μπει στον κόπο να ειδοποιήσει καν, το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στην εικαστική έκθεση που επρόκειτο να εγκαινιάσει, το πρωί της Δευτέρας κάλεσε σε συνάντηση τις διοικήσεις των νοσοκομείων, την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου και τους συλλόγους εργαζομένων των δύο νοσοκομειακών ιδρυμάτων. Από τις συναντήσεις αυτές δεν προέκυψε τίποτε απολύτως προς την...
 κατεύθυνση της επίλυσης των σοβαρότατων προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν τα δύο νοσοκομεία της πόλης. Ο πρόεδρος της ΕΙΝΗ Δ. Νικολόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά, πως η συνάντηση έγινε για να καλυφθεί προφανώς επικοινωνιακά, η παρουσία του κ. Λοβέρδου στα Γιάννινα και να μην εξαντληθεί μόνο στη συμμετοχή του ως διαιτητής στον αγώνα μπάσκετ των παλαιμάχων Ελλήνων καλαθοσφαιριστών και της Μπαρτσελόνα.

«Ειδοποιηθήκαμε στο παρά πέντε για τη συνάντηση, καταθέσαμε ένα σχετικό υπόμνημα, όμως το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι δεν υπάρχουν απαντήσεις. Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε τη συνάντηση για επικοινωνιακούς λόγους, αφού γνωρίζει και ο ίδιος, ότι οι φορείς της υγείας αντιδρούν και δε θέλουν να συζητήσουν την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής στον τομέα της υγείας», σημείωσε χαρακτηριστικά. Την ίδια αντιμετώπιση έτυχε και ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Χατζηκώστα, με τον πρόεδρό του κ. Λύτρα να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στα αιτήματα που τέθηκαν υπόψιν του κ. Λοβέρδου. «Είχαμε να κάνουμε με μία παράδοξη και παράλογη διαδικασία. Καταθέσαμε το υπόμνημα με τα προβλήματα του νοσοκομείου, τα οποία γνώριζε κιόλας, όμως απαντήσεις σαφείς δεν δόθηκαν.

Ούτε για το ασφαλιστικό, ούτε για τα βαρέα και ανθυγιεινά, τα νυχτερινά, τον τρόπο λειτουργίας του νοσοκομείου, την ιδιωτικοποίηση πολλών τμημάτων, ακόμη και την προοπτική συγχώνευσης νοσοκομείων με τη λογική των αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Είπαμε στον κ. Λοβέρδο, ότι υπάρχουν 43 ειδικότητες στο Χατζηκώστα που έχουν χρόνια να γίνουν προσλήψεις και δεν προβλέπεται να γίνουν στο άμεσο διάστημα. Ούτε για το Πολυδύναμο μας έδωσε απαντήσεις, για το πώς θα λειτουργήσει, με τι δυναμικό, με τι προσωπικό, τι χρηματοδότηση. Το μόνο που μας είπε είναι ότι συζητά με τον υφυπουργό Εργασίας κ. Κουτρουμάνη για την ένταξη των νοσηλευτών στα βαρέα και ανθυγιεινά και που ελπίζει να έχει ολοκληρωθεί ως το καλοκαίρι», τόνισε ο κ. Λύτρας. Σιγήν ιχθύος από Λοβέρδο για τους πανεπιστημιακούς Στο μεταξύ, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΙΝΗ, ο υπουργός κ. Λοβέρδος κράτησε για μία ακόμη φορά κλειστά τα χαρτιά του, στο θέμα που έχει προκύψει με τη λειτουργία ή μη των ιδιωτικών ιατρείων από τους πανεπιστημιακούς ιατρούς.

Όπως σημείωσε ο κ. Νικολόπουλος, δεν υπάρχει κανένα νεώτερο ούτε από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που οφείλει να διερευνήσει την υπόθεση 16 πανεπιστημιακών, που φέρεται να έχουν ιδιωτικά ιατρεία. «Πάγια θέση μας είναι, ότι οι γιατροί πρέπει να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και για το έργο τους στα νοσοκομεία πρέπει να έρχονται με την υπογραφή σύμβασης και όχι με τη μορφή των φιλοξενουμένων. Μόνο εάν υπογράψουν τέτοια σύμβαση, μπορεί να έχει πειθαρχική δικαιοδοσία το νοσοκομείο. Δυστυχώς και σε αυτό το θέμα ο κ. Λοβέρδος κράτησε σιγήν ιχθύος», κατέληξε.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
 Ελευθερία

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/23/2011 09:22:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Άκουσε πολλά... δεν είπε τίποτε ο Λοβέρδος!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες