ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κατά του Αντικαπνιστικού νόμου οι καταστηματάρχες της πόλης των Ιωαννίνων. «Έτοιμοι για όλα».

Ο αντικαπνιστικός νόμος φαίνεται ότι συσπειρώνει τους καταστηματάρχες των Ιωαννίνων. Στη συνέλευση της περασμένης Τετάρτης συγκεντρώθηκαν 120 επιχειρηματίες με καφετέριες, εστιατόρια και γενικά, δραστηριοποιούμενοι στον τομέα της εστίασης, για να συζητήσουν το θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου τους, Βασίλη Σιάφη, η διάθεση που επικράτησε στη συνέλευση ήταν ιδιαίτερα μαχητική, καθώς οι καταστηματάρχες βλέπουν στο νόμο μια ακόμη αιτία συμπίεσης των εσόδων τους, τα οποία ήδη «πάσχουν» από την κρίση. Στη συζήτηση έπεσε και η πρόταση για δεδηλωμένη ανυπακοή, κάτι που μέσες-άκρες συμβαίνει ήδη με τις αφίσες της πανελλήνιας ομοσπονδίας, τις οποίες έχουν αναρτήσει πολλά καταστήματα και στα ...
Γιάννενα. Ωστόσο, προτιμήθηκε η νέα συζήτηση του θέματος στη συνέλευση που θα κάνουν οι καταστηματάρχες ξανά την προσεχή Δευτέρα. Προχθές κατέληξαν ωστόσο στη σύνταξη ψηφίσματος που θα πάει σε όλους τους φορείς, ψήφισμα με το οποίο δηλώνουν την αντίθεσή τους στην απαγόρευση με τους όρους που βάζει το υπουργείο Υγείας. Πάντως, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη και η πίεση που δέχονται στα Γιάννενα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

 Η δημοτική αστυνομία ούτως ή άλλως δεν επαρκεί για να καλύψει από μόνη της αυτό το κομμάτι ελέγχων, ειδικά τις βραδινές ώρες και δεν υποστηρίζεται από άλλο φορέα. Ακόμη, υπάρχει μια «σιωπηρή» συνεργασία καταστηματαρχών-πελατών, από την οποία απουσιάζουν μεν τα… τασάκια, που χρησιμοποιούνται ως «αποδεικτικό στοιχείο» για τα πρόστιμα, δεν απουσιάζει όμως το κάπνισμα.

agon.gr
Bookmark and Share  

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/25/2011 05:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Κατά του Αντικαπνιστικού νόμου οι καταστηματάρχες της πόλης των Ιωαννίνων. «Έτοιμοι για όλα»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες