ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η Αδούλωτη Αθήνα Ξύπνησε! ΒΙΝΤΕΟ.

Γράφει ο Δευκαλίων.
 Η πρωτεύουσα της Ελλάδας, η πόλη των Αθηνών, έχει ζήσει ιστορικές στιγμές. Απ’ αυτή την πόλη ξεκίνησε η ιδέα της δημοκρατίας και σε αυτή την πόλη ιδρύθηκαν και λειτούργησαν για πρώτη φορά δημοκρατικοί πολιτειακοί θεσμοί. Αυτή η Πόλη αναπτύχθηκε ταυτόχρονα με τον νεοελληνικό κράτος. Σε αυτή την πόλη, την πρωτεύουσα του νεοελληνικού κράτους, σε όποιο κεντρικό δρόμο και να περπατήσεις, αντικρίζεις ένα κομμάτι της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας.

Στις 23 Απριλίου 1941 ο στρατηγός Τσολάκογλου υπέγραψε στην Θεσσαλονίκη την άνευ όρων παράδοση του Ελληνικού Στρατού στις Γερμανικές και Ιταλικές Δυνάμεις Κατοχής, τις οποίες εκπροσωπούσαν οι Στρατηγοί Άλφρεντ Γιόντλ (Γερμανία) και Αλμπέρτο Φερρέρο (Ιταλία).
Στις 23 Απριλίου 2010, 69 χρόνια μετά από την θλιβερή επέτειο της άνευ όρων παράδοσης του Ελληνικού Στρατού στις Γερμανό-Ιταλικές δυνάμεις κατοχής, η Ελλάδα και ευνοήτως και η πόλη των Αθηνών, παραδόθηκαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και την (Δείτε το βίντεο) ...
 υπό αυτού ηγετική ομάδα, και μάλιστα με Διάγγελμα από το Καστελόριζο, στην εποπτεία της περιβόητης Τρόικας και του ΔΝΤ. ... Τραγική Ιστορική Ειρωνεία… Η σύμπτωση των δύο θλιβερών για την Ιστορία της νεότερης Ελλάδας ημερομηνιών, θα πει κάποιος καλοπροαίρετος, ίσως…

Με την συνθηκολόγηση αρχίζουν τα δεινά για τον Ελληνικό Λαό και ιδιαίτερα για τους κατοίκους της Αθήνας, που υποφέρουν πιο πολύ από όλους τους Έλληνες στην μεγάλη πείνα του 1941-42. Στις 23 Φεβρουαρίου 1943 ιδρύεται στην Αθήνα η θρυλική ΕΠΟΝ. Η Ενιαία Πανελλαδική Οργάνωση Νέων – ΕΠΟΝ ως νεολαιίστικη οργάνωση ενταγμένη στο ΕΑΜ έγραψε χρυσές σελίδες ιστορίας στο έπος της Αντίστασης εναντίον της Γερμανό-Ιταλικής Κατοχής. ...

Σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2011, 68 χρόνια μετά την ίδρυση της ΕΠΟΝ και 10 ακριβώς μήνες μετά την παράδοση της χώρας στην εποπτεία της Τρόικας και του ΔΝΤ, οι κάτοικοι της Αθήνας έδωσαν την πρώτη πραγματικά μαζική ειρηνική και ηχηρή πολιτικά απάντηση, σε όσους πίστεψαν ότι ο Ελληνικός Λαός θα καθίσει άβουλός και άπραγος να παρακολουθεί την πατρίδα του να διαλύεται. Ελπιδοφόρο σημάδι της Ιστορίας η σύμπτωση των δύο ημερομηνιών που σηματοδοτούν την έναρξη της πορείας προς την Εθνική Αναγέννηση, θα παρατηρήσει κάποιος καλοπροαίρετος, μπορεί…

Ένα όμως είναι σίγουρο. Εάν οι Κύριοι της Τρόικας και η επιλήσμονα ηγεσία του νέο-ΠΑΣΟΚ είχαν απλά διαβάσει την Ελληνική Ιστορία, θα γνώριζαν ότι μετά από κάθε εθνική ήττα και σε πολύ λίγο χρόνο, ο Ελληνισμός θεραπεύει τα δεινά της ήττας, σηκώνεται και πάλι όρθιος και προχωρά μπροστά. Μην πάρετε θάρρος, αγαπητοί κύριοι της Τρόικας και επιλήσμονες ηγέτες του νέο-ΠΑΣΟΚ, από την αρνητική εξαίρεση της πολύχρονης σκλαβιάς από τους Τούρκους.

Μπορεί τα 400 χρόνια της σκλαβιάς από τους Οθωμανούς να φαίνονται πολλά, αλλά είναι μικρό ιστορικό μέγεθος μπροστά σε 3.500 χρόνια Ελληνικής Ιστορίας. Από σήμερα η Ιστορία έχει τεθεί και πάλι σε κίνηση:
 Η Αδούλωτη Αθήνα Ξύπνησε!

 

Από το Στοχασμός Πολιτική.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/24/2011 12:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η Αδούλωτη Αθήνα Ξύπνησε! ΒΙΝΤΕΟ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες