ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Την Τρίτη 22-02-2011 και ώρα 10.00 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 07-02-2011 συνεδρίασης.
2. Έγκριση δαπάνης σε εκτέλεση προσωρινά εκτελεστής δικαστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας.
3. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας για εκτέλεση υπηρεσίας.
4. Έγκριση δαπάνης προμήθειας ανταλλακτικών και...
 επισκευή Μηχανημάτων – Οχημάτων Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
5. Προμήθεια πινακίδων σήμανσης επικίνδυνων θέσεων Επαρχιακού και Διαδημοτικού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας.
6. Έγκριση πρακτικών διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια χαρτικών, γραφικών, μελανών φωτοτυπικών και μελανών FAX έτους 2011» Π.Ε. Πρέβεζας.
7. Ανάδειξη προμηθευτών – χορηγητών ΟΤΑ Α΄ Βαθμού Ν. Πρέβεζας.

8. Έγκριση λειτουργικών δαπανών Π.Ε Πρέβεζας.
9. Έγκριση πίστωσης για την συμμετοχή υπαλλήλου της Δ/νσης Κτηνιατρικής Π.Ε. Ιωαννίνων σε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
10. Κατακύρωση αποτελεσμάτων διαγωνισμού προμήθειας γραφικών ειδών και φωτοαντιγραφικού χάρτου Α4 της Π.Ε. Ιωαννίνων.
11. Έγκριση δαπάνης για τη συμμετοχή υπαλλήλου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ιωαννίνων σε σεμινάριο από την Οικονομική Seminars AE.
12. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση βατότητας στην 13α επαρχιακή οδό και προστασία κοίτης ρέματος στο Τ.Δ. Κοκκινόχωμα», αναδόχου κ. Χρήστου Μπουροδήμου Ε.Δ.Ε.
13. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων: «Τοποθέτηση φωτοβολταικού συστήματος και ολοκλήρωση αυλείου χώρου στο 5ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων», αναδόχου Κ/ξίας Ελένης Γκόλα – Θ. Νίκου.

14. Έγκριση δαπάνης προμήθειας ανταλλακτικών και επισκευή Μηχανημάτων – Οχημάτων Π.Ε. Ιωαννίνων.
15. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Ολοκλήρωση οδού σύνδεσης Γραμμενοχωρίων με Κωστάνιανη», αναδόχου κ. Δημητρίου Μάρκου Ε.Δ.Ε.
16. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση οδού προς Κουμαριά – Σενίκο», αναδόχου Δημητρίου Μάρκου Ε.Δ.Ε.
17. Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
18. Έγκριση παράτασης ισχύος των συμβάσεων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.
19. Συμβιβαστικός προσδιορισμός αποζημίωσης της Π.Ε. Άρτας.
20. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Κατασκευή Γέφυρας Κουκλεσίου», αναδόχου κ. Γεωργίου Ντάτση Ε.Δ.Ε.

21. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση βλαβών από κατολίσθηση επί της 15ης επαρχιακής οδού κοντά στον οικισμό Τ.Δ. Ράικου», αναδόχου κ. Χρήστου Μπιτχαβά Ε.Δ.Ε.
22. Έγκριση δαπάνης για την επίδοση απόφασης Κτηματολογικού Γραφείου Ιωαννίνων.
23. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων κ. Παντελή Κολόκα, για εκτέλεση υπηρεσίας.
24. Μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας &  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
25. Αντιμετώπιση θεμάτων που προέκυψαν στη μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας &  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
26. Έγκριση του από 08-02-2011 Πρακτικού του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού προμήθειας καυσίμων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και έγκριση διενέργειας νέου διαγωνισμού με τροποποίηση των όρων της διακήρυξης.

27. Έγκριση λειτουργικών δαπανών Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
28. Έγκριση δαπάνης για έκδοση ατομικών καρτών χαρτογράφου, για οδηγούς της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/18/2011 06:35:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

0 σχόλια for "Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες