ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Μήνυμα του ΚΕΑ προς την "Ελληνική" Αστυνομία...

Ρωτήστε έστω μια φορά των εαυτό σας: ποιον υπηρετείτε και για ποιο λόγο; Και προσπαθήστε ειλικρινά να απαντήσετε στην ερώτηση. Είναι γνωστό ότι εσείς, όπως και όλοι μας, πρέπει να θρέψετε των εαυτό σας και τις οικογένειές σας. Αλλά ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος μόνο με τα πρόστυχα κίνητρα της ύπαρξης του, αλλά πρέπει να είναι σε θέση να δικαιολογεί ιδεολογικά και τις πράξεις του.

Αυτή η δικαιολογία για σας είναι η πεποίθησή σας ότι αν δεν εργαζόσασταν στις τάξεις αυτής της Αστυνομίας η χώρα θα είχε χαθεί στο χάος της εγκληματικότητας. Ελάτε να σκεφτούμε τι θα συμβεί αν σε μια νύχτα καταργηθούν η σημερινή Αστυνομία, το ΕΥΠ και τα Δικαστήρια, παρά τις «προσπάθειες» των οποίων η εγκληματικότητα μόνο αυξάνετε; Αυτή η αυξητική τάση στην χώρα μας, όπως την έχουν διαμορφώσει οι ανθρωπιστές ψευτοδημοκράτες πολιτικοί και οι υπάλληλοι τους τα ΜΜΕ, θα αλλάξει μόνο όταν...
 σύσσωμα ο νομοταγής Ελληνικός λαός αυτοοργανωθεί και βάλει τάξη στην Πατρίδα του, παίρνοντας όχι μόνο την Δικαιοσύνη και την Εισαγγελία στα χέρια του, αλλά εκτελώντας και τις όποιες ποινές που θα προκύψουν. Είναι προφανές ότι μετά από αυτό η εγκληματικότητα θα παταχθεί μια για πάντα. Αυτό, για το οποίο εσείς προσπαθείτε ανεπιτυχώς όλα αυτά τα χρόνια, ο Ελληνικός λαός θα το κάνει σε μικρούς μόνο μήνες. Τελικά εσείς ποιον υπηρετείτε; Τον Ελληνικό Λαό; Την Πατρίδα; Τους νόμους του όποιου κράτους;

 Όχι κύριοι, είστε υποχείριοι αυτών που κρατάνε τον πλούτο (που το απέκτησαν ληστεύοντας τον Ελληνικό Λαό) και εξουσία (που το κρατούν κοροϊδεύοντας τον Ελληνικό Λαό). Αυτοί σας πληρώνουν. Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων αντί Πατρίδας. Αυτοί είναι οι υποκινητές της ανομίας έναντι των Νόμων. Η κατάσταση στην οποία εσείς βρίσκεστε είναι παρόμοια με αυτά στα Αποικιοκρατικά Καθεστώτα. Για παράδειγμα, στην Κύπρο οι Βρετανοί στρατολογούσαν απ’ το ντόπιο πληθυσμό αυτούς, οι οποίοι ήταν έτοιμοι για ένα κομμάτι ψωμί να τους βοηθούν να εξουσιάζουν τους συμπατριώτες τους.

Η εξουσία την οποία υπηρετείτε, κύριοι, είναι εγκληματική. Γ’ αυτό δεν πρόκειται να εξαλειφθεί το έγκλημα: ο εγκληματίας είναι συνεργός με έναν άλλον εγκληματία και όχι εχθρός του. Ισχυρίζεστε με κάθε ευκαιρία, ότι η άγνοια του νόμου δεν απαλλάσσει κανέναν από την ποινική ευθύνη. Θα έρθει καιρός, αν δεν αλλάξετε στάση, όταν θα σας καταλογίσουν το ίδιο: το ότι δεν καταλαβαίνετε την πολιτικοοικονομική κατάσταση στην χώρα, δεν σας απαλλάσσει από την ευθύνη έναντι στον Θεό και στο Ελληνικό Έθνος. Τίποτα δεν είναι αιώνιο. Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται. Η Ελλάς και ο Ελληνικός Λαός πρέπει να διαιωνιστεί.

Οι αποικιοκράτες είχαν έγνοια για τους δούλους τους; Όχι. Έτσι, όταν έρθει η ώρα, κανένα ψευδοδημοκρατικό πολιτικό απόβρασμα δεν θα νοιαστεί για σας. Τα money και τα ελικόπτερά τους είναι πάντα έτοιμα για να τους πάνε στις αμερικές και στις ελβετίες τους. Θεωρείτε ανδρίκιο να χτυπάτε και να συλλαμβάνετε έναν Έλληνα, που πονά ακόμα την Πατρίδα του, αντιστέκεται στον εποικισμό του από ανθρώπους που ουδεμία σχέση έχουν μαζί του και στην καταλήστευσή του, και βάζοντας ταυτόχρονα πλάτες στους ψευτοδημοκρατικούς πολιτικούς και στην πλουτοκρατία που έχουν χρεώσει την χώρα μας με πολλά δισεκατομμύρια;

Μην νομίζετε ότι όλοι έχουν αποχαυνωθεί και δεν μπορούν να διακρίνουν το καλό από το κακό. Τα αφεντικά σας θα ήθελαν να είναι τα πράγματα ακριβός έτσι, αλλά υπάρχουμε ακόμα εμείς, οι απλοί Έλληνες με νου…..
Μετανοήστε και σώστε τις ζωές και τις ψυχές σας.

Σπαρτιάτης Ν.Ι.

Ελληνική Αντίσταση
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/21/2011 11:28:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Μήνυμα του ΚΕΑ προς την "Ελληνική" Αστυνομία..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες