ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αναστολή λειτουργίας του Γενικού Προξενείου Νάπολης;

Από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας στάλθηκε ανοικτή έκκληση προς τους: κ. Γεώργιο Παπανδρέου Πρωθυπουργό της Ελλάδος. κ. Δημήτρη Δρούτσα Υπουργό Εξωτερικών. κ Δημήτριο Δόλλη, κ Σπύρο Κουβέλη Υφυπουργούς Εξωτερικών, στη Βουλή των Ελλήνων και κοινοποίηση στην Ελληνική Πρεσβεία Roma Ιταλίας, στο Γενικό Προξενείο Ελλάδος Napoli Ιταλίας, στον κ Στέφανο Ταμβάκη, Πρόεδρο ΣΑΕ, στη Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού και σε ΜΜΕ της Ελλάδος.

Θέμα: ANOIXTH ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
Κύριε Πρωθυπουργέ, Όλες οι Ελληνικές Κοινότητες της Νότιας Ιταλίας και όλοι οι πολιτιστικοί Σύλλογοι των Ελληνοφώνων Νησίδων που υπάγονται στην ...
αρμοδιότητα του Γενικού Προξενείου Ελλάδος στη Νάπολη ανέθεσαν στην Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας να σας διαβιβάσει το κάτωθι διάβημα με ταυτόχρονη κοινοποίηση στα  Ελληνικά ΜΜΕ: «Γνωρίζουμε ότι στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού, αναδιάρθρωσης των διπλωματικών υπηρεσιών, εξοικονόμησης πόρων και εξορθολογισμού του Υπουργείου Εξωτερικών αποφασίστηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση η αναστολή της λειτουργίας του Γενικού Προξενείου Νάπολης. Η Ομογένεια και ο ιστορικός Ελληνισμός της Εστίας της Νάπολης και των Ελληνόφωνων Νησίδων της Νότιας Ιταλίας θεωρούν επιζήμια και απερίσκεπτη αυτή την αναστολή και ζητούν από την Ελληνική Κυβέρνηση να αναθεωρήσει την ειδική περίπτωση του Γενικού Προξενείου της Νάπολης με οξυδέρκεια και διορατικότητα και να ακυρώσει πάραυτα και χωρίς αναβολή αυτή την απόφαση που πλήττει ανεπανόρθωτα την Ομογένεια και τον Ελληνισμό της Ιστορικής Διασποράς».

 Σας το διαβιβάζω για τις δικές σας ενέργειες, με την ελπίδα να εισακουστεί αυτή η απεγνωσμένη έκκληση όλου του Ελληνισμού της Νότιας Ιταλίας. Νικόλας Μπάρκας Πρόεδρος ΟΕΚΑΙ, Γιάννης Κορίνθιος Γραμματέας ΟΕΚΑΙ
Δείτε το σχετικό κείμενο εδώ.

Επιμέλεια Νίκος Φώσκολος
 "Η Τηνιακή".

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/22/2011 06:07:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Αναστολή λειτουργίας του Γενικού Προξενείου Νάπολης;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες