ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Υβριστικά πανό κατά της Ελλάδας ανάρτησαν Αλβανοί στα Τίρανα έξω από την Πρεσβεία της χώρας μας!

Ολοένα και πληθαίνουν οι προκλήσεις Αλβανών προς την Ελλάδα και πρωτίστως προς τους ομογενείς της Βορείου Ηπείρου. Αλβανοί φοιτητές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Πρεσβεία της χώρας μας στα Τίρανα και ανάρτησαν υβριστικά πανό για την Ελλάδα.

Πρόκειται για ακόμη μια εθνικιστική κίνηση, που εντάσσεται στη δημιουργία γενικότερου τεχνητού κλίματος αναβρασμού, που επιχειρείται στην Αλβανία, μετά τις δηλώσεις του Θεόδωρου Οικονόμου, πρώην Προξένου της χώρας μας στην Κορυτσά, ότι θα πρέπει στην επικείμενη απογραφή στην Αλβανία, οι Βορειοηπειρώτες να δηλώσουν, ότι είναι Έλληνες, αυτό που εξάλλου είναι. Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακάλεσε τον κ. Οικονόμου μετά την προτροπή του αυτή, ενώ συνεχίζει να τηρεί στάση αινιγματικής αναμονής στις συνεχείς προκλήσεις των...
 Αλβανών.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ… Υπενθυμίζεται, ότι οι δηλώσεις του Θ. Οικονόμου, που πυροδότησαν το κλίμα έγιναν σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια από την ίδρυση της ομογενειακής οργάνωσης «Ομόνοια». «Οι παππούδες σας ήταν Έλληνες, εδώ έγιναν ένδοξες μάχες, ο ελληνικός λαός ήταν πάντα παρών εδώ. Πρέπει να μάθετε τα δικαιώματα των μειονοτήτων, τα οποία πρέπει να εφαρμοστούν σε όλους τους τομείς του αλβανικού κράτους και ειδικά στην περιοχή που αντιπροσωπεύει τη Βόρεια Ήπειρο» είπε, μεταξύ άλλων.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ… Αναφορικά με την απογραφή, που ως γνωστόν αποτελεί ένα σημαντικό τεστ της Αλβανίας, για την ενταξιακή πορεία της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει οριστεί καν ημερομηνία! Σύμφωνα με την «Ομόνοια», δεν έχει οριστικοποιηθεί ούτε το ερωτηματολόγιο. «Το μόνο που ζητάμε είναι κατοχύρωση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας και καλούμε τον αρμόδιο υπουργό να συζητήσουμε τους όρους μιας δημοκρατικής απογραφής στα πρότυπα της Ε.Ε.», είπε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο πρόεδρος της «Ομόνοιας» και δήμαρχος Χιμάρας, Βασίλης Μπολάνος.

Πρωϊνός Λόγος

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/24/2011 08:57:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Υβριστικά πανό κατά της Ελλάδας ανάρτησαν Αλβανοί στα Τίρανα έξω από την Πρεσβεία της χώρας μας!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες