ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Οι προφητείες στον Κώδικα του Ντα Βίντσι για το τέλος του κόσμου!

Σύμφωνα λοιπόν με την αποκρυπτογράφηση του «Μυστικού Δείπνου» από τη Sebrina Sforza Galitzia, ο Ντα Βίντσι έχει προφητεύσει ότι η ανθρωπότητα – έτσι όπως την ξέρουμε- θα τελειώσει την η 1η Νοεμβρίου του 4006! Θα είναι το αποτέλεσμα μίας πλημμύρας, η οποία θα έχει ξεκινήσει στις 21 Μαρτίου εκείνου του έτους και θα διαρκέσει 8 ολόκληρους μήνες, καταστρέφοντας τα πάντα!

Και μετά ; «Από την 1η Νοεμβρίου 4006 και μετά, ένα νέο ξεκίνημα για την ανθρωπότητα», αναφέρουν τα χειρόγραφα του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Η Sebrina Sforza Galitzia υποστηρίζει ότι κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει ένα παζλ με μαθηματικά και αστρολογικά στοιχεία που εμπεριέχονται στην τοιχογραφία του «Μυστικού Δείπνου» στη Μονή Santa Maria delle Grazie στο Μιλάνο. Θεωρεί ότι υπάρχει κάποιος «Κώδικας ντα Βίντσι», που δεν έχει όμως καμία σχέση με αυτό που περιγράφει ο Νταν Μπράουν. Στον κώδικα που η ίδια έχει ...
ερμηνεύσει, σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα ζώδια, αλλά και τα 24 γράμματα του λατινικού αλφαβήτου όπου το κάθε ένα συμβολίζει κάποια από τις 24 ώρες της ημέρας. Πιστεύει ότι ο καλλιτέχνης είχε δει την ιστορία της ανθρωπότητας σαν το άθροισμα όλων των πραγμάτων. Η ίδια στο παρελθόν είχε εργαστεί ως ερευνήτρια των χειρογράφων του ντα Βίντσι στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, και σήμερα πλέον εργάζεται στα αρχεία του Βατικανού. ο Ντα Βίντσι, ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες την περίοδο της Αναγέννησης.

 Η προσωπικότητά του πολυδιάστατη, ενώ ταυτόχρονα ξεχώρισε σε όλους τους τομείς στους οποίους απασχολήθηκε αν και αρκετοί από αυτούς δεν είναι ευρέως γνωστοί στο κοινό: ζωγραφική, αρχιτεκτονική, γλυπτική, μουσική, μηχανική, εφευρετικότητα, ανατομία. Και τώρα, για άλλη μία φορά, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, έρχεται να «αναστατώσει» το κοινό, καθώς σύμφωνα με την Sebrina Sforza Galitzia, η οποία είναι ερευνήτρια του Βατικανού, ο Αναγεννησιακός καλλιτέχνης είχε προβλέψει πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου!

Από το amynias
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/22/2011 08:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Οι προφητείες στον Κώδικα του Ντα Βίντσι για το τέλος του κόσμου!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες