ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Γ. Παπανδρέου: Κατανοώ τις διαμαρτυρίες.

Το 80% των δυσκολότερων αποφάσεων έχει ήδη ληφθεί, ωστόσο υπάρχουν ακόμα τομείς που πρέπει να αλλάξουν, δήλωσε χθες ο Πρωθυπουργός από το Ελσίνκι μετά τη συνάντησή του με τη Φινλανδή ομόλογό του, Μάρι Κιβινιέμι. «Φυσικά, πολλά απομένουν να γίνουν. Θέλουμε πλήρη διαφάνεια, θέλουμε ηλεκτρονική διακυβέρνηση, θέλουμε καλύτερη διοίκηση στο Δημόσιο.

 Θέλουμε να αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία, να προσελκύσουμε επενδύσεις, να προχωρήσουμε σε ιδιωτικοποιήσεις, που θα συμβάλλουν στη μείωση του χρέους και στην ενίσχυση της ανάπτυξης», τόνισε ο Γ. Παπανδρέου. Είπε ακόμη ότι στο εκπαιδευτικό σύστημα, στη γεωργία, στον τουρισμό και στην πράσινη ενέργεια υπάρχουν πολλές ανεκμετάλλευτες δυνατότητες. «Κατανοώ τις διαμαρτυρίες» «Αυτές, λοιπόν, είναι μεγάλες αλλαγές», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Είμαστε αποφασισμένοι να τις κάνουμε. Καταλαβαίνω ότι είναι επώδυνες. Καταλαβαίνω τις...
 διαμαρτυρίες. Μερικές φορές, λέω στους διαδηλωτές: "θα ήθελα κι εγώ να διαμαρτύρομαι μαζί σας, επειδή δεν είμαι ευτυχής με τα όσα συμβαίνουν. Γιατί να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση;" Δεν αρκούν, όμως, οι διαμαρτυρίες. Πρέπει να αλλάξουμε τη χώρα μας. Είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε και νομίζω ότι και ο Ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος». «Να γίνουμε η Φινλανδία του Νότου»

O Πρωθυπουργός ευχαρίστησε την κυβέρνηση της Φινλανδίας και τον φινλανδικό λαό, «για τη στήριξη που προσέφεραν στην Ελλάδα, αφού αυτή ήταν που επέτρεψε στη χώρα μας να ξεκινήσει ένα πολύ ριζοσπαστικό και ιδιαιτέρως φιλόδοξο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων». Εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα «να καταφέρουμε, ει δυνατόν, να καταστούμε Φινλανδία του Νότου. Δεν γνωρίζω σε ποιο βαθμό θα το καταφέρουμε, πάντως, πραγματοποιούμε πλειάδα αλλαγών». «Όπως όλοι γνωρίζουμε», δήλωσε από την πλευρά της η Φινλανδή πρωθυπουργός, «η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με δύσκολες προκλήσεις και η τρέχουσα κατάσταση παραμένει ιδιαιτέρως ευαίσθητη, ενώ η εφαρμογή της πλειονότητας των επώδυνων μεταρρυθμίσεων εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Φινλανδία είναι ικανοποιημένη με την άμεση λήψη μέτρων, στην οποία προχώρησε η Ελλάδα, προκειμένου να αποκαταστήσει την ισορροπία στην εθνική της οικονομία και προσδοκούμε από την Ελλάδα να εξακολουθήσει να θέτει σε εφαρμογή δύσκολες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και εντός των επομένων μηνών».

ethnos.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/24/2011 09:29:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Γ. Παπανδρέου: Κατανοώ τις διαμαρτυρίες."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες