ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ήθελαν νεκρό αστυνομικό – Θα καιγόταν ζωντανός – Σώθηκε από θαύμα!

Η εικόνα ενός νεαρού αστυνομικού που κινδυνεύει να καεί ζωντανός από μολότωφ που έριξαν επάνω του, στα σημερινά επεισόδια στην Αθήνα, κάποιοι φερόμενοι ως «διαδηλωτές» είναι βέβαιον ότι συγκινεί πολύ κόσμο, με διαφορετικό όμως τρόπο. Στη θέση του συγκεκριμένου αστυνομικού, που κι αυτός για ένα μερίδιο σε ένα καλύτερο αύριο παλεύει καθημερινά -και όχι μόνο για λογαριασμό του, κανείς δεν τολμά να βάλει τον αδερφό του ή το παιδί του ή τον κολλητό του.

Γι' αυτούς όμως που επιχείρησαν σήμερα να τον δολοφονήσουν, ο συγκεκριμένος άνθρωπος -ο οποίος τυγχάνει αστυνομικός- πρέπει να καεί γιατί είναι «μπάτσος». Αυτοί θα χαρούν.
 Όλοι οι υπόλοιποι όμως όχι μόνο δεν θα χαρούν, αλλά θα θρηνήσουν βαθιά μέσα τους χωρίς να τους ακούσει κανείς. Σ' αυτή τη χώρα πια κανείς απ' αυτούς που είναι η δουλειά τους να ακούνε τον πόνο και τα αιτήματα του κόσμου, δεν ακούει. Όλοι αυτοί δηλαδή που ευθύνονται για το κατάντημα της χώρας, βάζουν μπροστά τα παιδιά αυτά να φάνε τις μολότωφ, τις μαρμαρογωνίες, το ξύλο, τις σφαίρες. Και...
 δεκάρα δεν δίνουν αν καούν ζωντανά ή τα ξεσκίσουν στο ξύλο οι «διαδηλωτές».
 Διότι για εικοσάχρονα παιδιά «καυλ....μένα» μέχρι αυτοθυσίας να αλλάξουν τον κόσμο πρόκειται, και γνωρίζουν ότι πίσω από την πλάτη τους σέρνεται τρελός χορός εκατομυρίων...

Κανείς γόνος πολιτικής οικογένειας δεν υπηρετεί στη ΔΙΑΣ, τυχαίο;

Κανείς γόνος ή συγγενής πολιτικής οικογένειας δεν απανθρακώθηκε πέρυσι στη MARFIN, τυχαίο;

 Η δουλειά του «μπάτσου» δεν είναι να πάει να σκοτωθεί. Η δουλειά του «μπάτσου» είναι να προστατεύσει ακόμα και με κίνδυνο της ζωής του, την κοινωνία από το έγκλημα.

 Σε αυτόν τον αγώνα ο «μπάτσος» είναι μόνος του τελικά. Η πολιτική τάξη της χώρας του έχει γυρίσει την πλάτη.
Φαντασθείτε μια μέρα να ξυπνήσουν στραβά όλοι οι «μπάτσοι» και να γυρίσουν την πλάτη σε όσους φυλάνε...

Ας είχανε το θάρρος όλοι αυτοί οι πολιτικοί τύποι να σταθούν μπροστά σε όλο αυτό το λεφούσι που ξεχύθηκε σήμερα στην Αθήνα...

 elkosmos.gr

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/24/2011 09:49:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ήθελαν νεκρό αστυνομικό – Θα καιγόταν ζωντανός – Σώθηκε από θαύμα!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες