ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων: Παράνομη και αμφισβητούμενη μέθοδος αποτοξίνωσης!

Λίγες μέρες πριν εμφανιστούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για την παράνομη λειτουργία προγράμματος «αποτοξίνωσης» στην κλινική «Άγιος Νικόλαος» του Πειραιά, οι ιδιοκτήτες της, διοργανώνουν «διεθνές συνέδριο» στην Αθήνα, με το οποίο προωθούν την αμφιλεγόμενη και επικίνδυνη μέθοδο «ταχείας αποτοξίνωσης με νάρκωση» που εφαρμόζουν.

 Οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης κλινικής ισχυρίζονται ότι παρέχουν (έναντι αδρής βεβαίως αμοιβής) τη μέθοδο ταχείας σωματικής αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά με χορήγηση ναλτρεξόνης σε κατάσταση νάρκωσης, παρόλο που η εφαρμογή της δεν επιτρέπεται από το νόμο ούτε βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα Παρά τις έντονες αντιδράσεις των επιστημονικών φορέων και την έκθεση που έχει συντάξει από το 2006 το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας για ...
παράνομη λειτουργία, η δράση της κλινικής συνεχίζεται απρόσκοπτα εδώ και πολλά χρόνια, απομυζώντας χρήματα από τους εξαρτημένους και τις οικογένειές τους. Σημειώνεται ότι μετά το θάνατο ενός 30χρονου χρήστη το 2009 στην Κλινική, οι γονείς του οποίου έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη, στο θέμα παρενέβη και η τότε ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ζητώντας τον έλεγχο της κλινικής από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και τη Νομαρχία Πειραιώς. «Εργαλείο» της Κλινικής Άγιος Νικόλαος αποτελεί τα τελευταία χρόνια η οργάνωση «Μέριμνα Ζωής», που έχουν συστήσει υπό μορφή ΜΚΟ οι ιδιοκτήτες της.

Η οργάνωση δραστηριοποιείται ποικιλοτρόπως για να εξασφαλίσει κοινωνική αναγνώριση και «νομιμοποίηση» της δράσης και της αμφιλεγόμενης μεθόδου της Κλινικής. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει και το «διεθνές συνέδριο» Stapleford που αρχίζει σήμερα στην Αθήνα. Oι εγκεκριμένοι δημόσιοι φορείς απεξάρτησης εφιστούν την προσοχή του κοινού και ιδίως των εξαρτημένων και των οικογενειών στις παράνομες μεθόδους που εφαρμόζει η κλινική «Άγιος Νικόλαος» και ζητούν από τον πολιτικό, επιστημονικό κόσμο και τα ΜΜΕ να μη στηρίζουν τις δράσεις της «Μέριμνας Ζωής», παρέχοντας νομιμοποίηση στην κερδοσκοπία εις βάρος των εξαρτημένων και των οικογενειών τους.

Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ)
 Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ)
Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ
 Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΑΡΓΩ
Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσ/νίκης, Τμήμα Αποκατάστασης Εξαρτημένων ΙΑΝΟΣ

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/25/2011 05:39:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων: Παράνομη και αμφισβητούμενη μέθοδος αποτοξίνωσης!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες