ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Οι παγκοσμιοποιητές και τα παιχνίδια αποπροσανατολισμού...

Οι παγκοσμιοποιητές αμολάνε θολούρα και προσπαθούν να παραστήσουν τους υποκινητές των λαϊκών κινημάτων της βόρειας αφρικής για να τα σπιλώσουν και να απελπίσουν τους λαούς. Οσο θα περνάνε οι μέρες και τα κινήματα στην βόρεια αφρική θα εμφανίζονται δυναμικά να απαιτούν αλλαγές και δικαιοσύνη, τόσο θα πυκνώνει και η θολούρα που αμολάνε οι εχθροί της αυτονόμησης των λαών από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό κατεστημένο.

Και θα προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να εμφανίσουν τις κινητοποιήσεις αυτές ως υποκινούμενες και ελεγχόμενες από διάφορα κέντρα και κυρίως από το επίκεντρο του σκότους, τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Με σκοπό να σπιλώσουν τα λαϊκά αυτά κινήματα και να απογοητεύσουν και να απελπίσουν τους λαούς, που βλέπουν στις κινητοποιήσεις αυτές μια ελπίδα και έναν δρόμο λύσης και για τα δικά τους παρόμοια προβλήματα. Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ποντάρει σε πολλά άλογα, ταυτόχρονα. Ωστε να έχει πάντα τον...
 νικητή δικό της. Το ίδιο κάνει και η Microsoft. Εχει μετοχές από όλους τους μεγάλους ανταγωνιστές της. Και μερικές φορές φαίνεται να στηρίζει και τεχνολογίες που ποντάρουν στην καταστροφή της.
Αλλά αυτές οι τακτικές δεν εξηγούν αυτό που γίνεται στην βόρεια αφρική.

Το κίνημα των αιγυπτίων και των τυνήσιων και των άλλων χωρών, εχει χαρακτηριστικά και ιδιότητες που είναι το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί να δει η κάθε σκοτεινή τρύπα του Langley, καθώς και η κάθε, αναλόγου φωτισμού, ημέτερη.
Δεν έχει προβεβλημένους αρχηγούς (και πως να “μοχλεύσεις” έτσι;)
Δεν έχει ακραίους πολιτικούς ή άλλους στόχους (ισλάμ κλπ)
Δεν έχει ένα στρατηγείο, συντονιστικό όργανο και κέντρο αλλά άπειρα
Ξεμπροστιάζει τον οικονομικό ρόλο των δικτατόρων και των χειριστών τους, ως έναν βαθμό
Ακυρώνει την πρακτορίστικη αστυνόμευση των λαών και την κοπιαστική χαφιεδίστικη εργασία δεκαετιών

Εδειξε πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα στις φήμες και στην χειραγώγηση και εμμονή στον αρχικό στόχο
Αποκαθιστά την κοινωνική αλληλεγγύη με έναν πρωτόγνωρο τρόπο
Εμφανίζει, ως κίνημα, δημοκρατικά χαρακτηριστικά πολύ πέραν όσων θα επιθυμούσε κάθε σκοτεινή τρύπα
Δίνει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ παράδειγμα στους άλλους λαούς (και γι’ αυτό πρέπει να συκοφαντηθεί και ως υποκινούμενη κλπ με τη γνωστή θολούρα)
Εν ολίγοις τα κινήματα της βόρειας αφρικής έχουν χαρακτηριστικά αυτόνομου και ακηδεμόνευτου λαϊκού κινήματος.

Εξάλλου οι αριθμοί των διαδηλωτών είναι τέτοιοι που υπερβαίνουν τις δυνατότητες μαζικής χρωματιστής κινητοποίησης όχι μόνο του Langley αλλά όλων μαζί αθροιστικά των σκοτεινών τρυπών.

Θραξ ο Αναρμόδιος.
Από το Ας μιλήσουμε επιτέλους.Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/14/2011 08:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Οι παγκοσμιοποιητές και τα παιχνίδια αποπροσανατολισμού..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες