ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η δεύτερη και πιο σοβαρή προσπάθεια της παγκόσμιας ελίτ να πάρει τα πετρέλαια της Λιβύης καθώς και τα πετρέλαια της Λιβυκής ΑΟΖ στη Μεσόγειο! Το τέλος του Καντάφι...

Το καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι έριξε κατά των εξεγερμένων μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις και πρωταγωνιστεί πλέον η φημισμένη 32η Ταξιαρχία Ειδικών Δυνάμεων που είναι η ελίτ του λιβυκού στρατού, σύμφωνα με πληροφορίες των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών που κοινοποιήθηκαν και στην ελληνική διακλαδική διεύθυνση πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ.

Ακόμα και οι ΗΠΑ αποφεύγουν να εμπλακούν σε αποστολές απεγκλωβισμού των δικών τους πολιτών από τον φόβο των απωλειών. Πριν λίγο, ο δεύτερος στην ιεραρχία του Κανταφικού καθεστώτος, Abdel Fatah Yunes al – Abidi, ο υπουργός Εσωτερικών, υπέβαλε την παραίτησή του και εντάχθηκε στο μέτωπο των εξεγερθέντων. Προφανώς οι υπηρεσίες της Δύσης είχαν διαβρώσει το καθεστώς του Καντάφι παίζοντάς το φίλες μαζί του.
Ο βασικός υποστηρικτής του καθεστώτος αυτή τη στιγμή είναι η 32ης Ταξιαρχία, η περίφημη Khamis al-Qadhafi's η οποία το 2009 έκανε κοινές με την βρετανική SAS ( special ai service)και άφησε άφησε άριστες εντυπώσεις. Αυτή έχει αναλάβει να...
 εκκαθαρίσει το αεροδρόμιο της Βεγγάζης, ενώ την σύγκρουση με τους διαδηλωτές έχει αναλάβει η Ισλαμική Αφρικανική Λεγεώνα, που αποτελείται από μισθοφόρους από διάφορες χώρες όπως το Σουδάν, την Αίγυπτο, την Τυνησία, την Ακτή Ελεφαντοστού κλπ.
Συνολικά ο λιβυκός Στρατός που έχει εμπλακεί ανέρχεται σε 30.000 άνδρες με 120.000 διαθέσιμες εφεδρείες.

Ο Muammar Gaddafi χαρακτήρισε τους εξεγερθέντες «ναρκομανείς και κατσαρίδες» και ζήτησε τη σύλληψη και την εκτέλεσή τους, καλώντας τους πιστούς Λίβυους «να καθαρίσουν τη Λιβύη σπίτι με σπίτι». Οι ευρωπαϊκές ένωση προτείνει πλήρη απομόνωση του καθεστώτος και εφαρμογή οικονομικού εμπάργκο. Ότι μαθαίνουμε προέρχεται μόνο από αντικανταφικές πηγές. Για ένατη ημέρα γίνονται διαδηλώσεις από χιλιάδες εξεγερμένους, ενώ, όπως αναφέρει το Associated Press, ένοπλες ομάδες μισθοφόρων υποστηρικτών του Λίβυου ηγέτη πυροβολούσαν αδιακρίτως τους πολίτες στους δρόμους της Τρίπολης. Αναφέρθηκε επίσης ότι οι δυνάμεις των διαδηλωτών κατέλαβαν τη δυτική πόλη Misurata και ύψωσαν επαναστατικές σημαίες.  Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, επικαλούμενο μαρτυρία γιατρού στη Βεγγάζη, έκανε λόγο για πάνω από 2.000 θύματα.

Είναι η δεύτερη και πιο σοβαρή προσπάθεια της παγκόσμιας ελίτ να πάρει τα πετρέλαια της Λιβύης καθώς και τα πετρέλαια της λιβυκής ΑΟΖ στη Μεσόγειο. Όπως και να έχει, η προσπάθεια ξεριζώματος των τελευταίων μοναρχιών και της εγκαθίδρυσης δήθεν δημοκρατικών κυβερνήσεων μαριονεττών φαίνεται να πηγαίνει καλά για αυτούς που οργάνωσαν τις "αυθόρμητες" λαϊκές εξεγέρσεις, άσχετα με το αν οι άνθρωποι εκέι ζούσαν σε καθεστώτα τριτοκοσμικά.

Τώρα θα τους καλοσωρίσουν στη Δύση.
Θα τους δώσουνε και δάνεια.
Θα τους δώσουν και πράσινη ανάπτυξη.
Θα τους δώσουν και συνδικαλιστές.
WELLCOME TO THE JUNGLE

liako.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/24/2011 02:54:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Η δεύτερη και πιο σοβαρή προσπάθεια της παγκόσμιας ελίτ να πάρει τα πετρέλαια της Λιβύης καθώς και τα πετρέλαια της Λιβυκής ΑΟΖ στη Μεσόγειο! Το τέλος του Καντάφι..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες