ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Φοιτητική κάρτα με επιδότηση από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων!

Ενισχύεται η φοιτητική μέριμνα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την έκδοση φοιτητικής κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, μετά τη συμφωνία της πρυτανικής αρχής και του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. Τηρώντας την δέσμευσή της, η πρυτανική αρχή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προχώρησε σε συμφωνία με το Αστικό ΚΤΕΛ και η φοιτητική κάρτα απεριορίστων διαδρομών τίθεται πλέον σε ισχύ.

Με την καταβολή 40 ευρώ μηνιαίως οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να κινούνται σε όλες τις γραμμές των αστικών συγκοινωνιών. Η παρουσίαση της νέας κάρτας έγινε από τον αντιπρύτανη Γιώργο Καψάλη, που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ενίσχυση της φοιτητικής μέριμνας, στον τομέα των αστικών συγκοινωνιών. Ο κ. Καψάλης υπογράμμισε πως το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επιδοτεί με πέντε ευρώ κάθε κάρτα, καθώς το Αστικό ΚΤΕΛ της πόλης δεν επιδοτείται από...
 την πολιτεία για το φοιτητικό εισιτήριο, όπως γίνεται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονική. Αν το εισιτήριο επιδοτούνταν, η τιμή της φοιτητικές κάρτας θα ήταν πιο χαμηλή, υπογράμμισε. Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία του Πανεπιστημίου και του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων προβλέπει τη συνεργασία τους δοκιμαστικά μέχρι τον Σεπτέμβριο, αν και ο κ. Καψάλης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχιση της συνεργασίας με στόχο την εξυπηρέτηση των φοιτητών.

Πεποίθηση του αντιπρύτανη είναι πως οι προσπάθειες ενίσχυσης της φοιτητικής μέριμνας για τα μέλη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα συνεχιστούν και με τη σύναψη συμφωνίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Ιωαννίνων. Η πρώτη συζήτηση ήταν θετική και πλέον αναμένεται η απάντηση του Εμπορικού Συλλόγου, υπογράμμισε. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν την κάρτα, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων (Θαρύπα 8) κατά τις ώρες 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. Μαζί τους θα πρέπει να έχουν τη φοιτητική ταυτότητα και μια φωτογραφία. Η κάρτα είναι προσωπική, δε μεταβιβάζεται και ισχύει για ένα μήνα, εφόσον φέρει κουπόνι ανανέωσης.

 Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ και στο τηλέφωνο 26510 25016. Συνεργασία Δήμου – Πανεπιστημίου Την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου έλαβε το Μνημόνιο Συνεργασίας του Δήμου Ιωαννιτών με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων βάση του οποίου ο Δήμος θα είναι χρήστης τριών προτάσεων που καταθέτει το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

 Οι προτάσεις είναι οι ακόλουθες: - Τμήμα Χημείας, Τομέας Φυσικοχημείας: «Μελέτη παραγωγής βιοκαυσίμου από χαμηλού κόστους υλικά» - Τμήμα Χημείας, Τομέας Ανόργανης Χημείας και Αναλυτικής Χημείας: «Διερεύνηση των επιπέδων υπολειμμάτων επιλεγμένων ενώσεων με ενδοκρινική διαταρακτική δράση σε επιλεγμένα τρόφιμα μαζικής παραγωγής και σύγκριση με τοπικά προϊόντα της περιοχής της Ηπείρου. Εκτίμηση της επικινδυνότητας για τον καταναλωτή» - Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών: «Ένα μαθηματικό και υπολογιστικό μοντέλο για την προσομοίωση της δυναμικής των υδάτων της Παμβώτιδας» Οι προτάσεις του Πανεπιστημίου κατατίθενται στο πρόγραμμα «ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ» το οποίο εντάσσεται στη θεματική προτεραιότητα «Δραστηριότητες έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης σε κέντρα ερευνών» του Άξονα Προτεραιότητας 9 «Ψηφιακή σύγκλιση και επιχειρηματικότητα Ηπείρου» του Επιχειρησιακού. Προγράμματος «Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας – Ηπείρου 2007-2013».

 Βασικός στόχος είναι η τόνωση της περιφερειακής ανταγωνιστικότητας, μέσω της ενδυνάμωσης των ερευνητικών, τεχνολογικών και καινοτομικών δραστηριοτήτων της Περιφέρειας, υποστηρίζοντας τις ανάγκες της κοινωνίας σε τομείς ενδιαφέροντος (π.χ. περιβάλλον, υγεία κλπ) καθώς και του παραγωγικού δυναμικού της Ηπείρου, παράγοντας νέα γνώση που μπορεί να αξιοποιηθεί. Ο Δήμος Ιωαννιτών δεν επιβαρύνεται οικονομικά θα είναι όμως ο χρήστης των αποτελεσμάτων που θα προκύψουν.

ele.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/25/2011 05:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Φοιτητική κάρτα με επιδότηση από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες