ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δεσμεύσεις Γ. Γ. Αθλητισμού για τα αθλητικά έργα.

Να επανεξετάσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο πλαίσιο των προγραμματικών συμβάσεων που έχουν υπογραφεί μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας Ηπείρου (ως διαδόχου των πρώην νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων) για τα αθλητικά έργα, δεσμεύτηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής, σε συνάντηση που είχαν μαζί του, στα Ιωάννινα, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παντελής Κολόκας, παρουσία και του προέδρου της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ κ. Γ. Κρανά.

Στον κ. Μπιτσαξή, τέθηκαν εκ μέρους τους, το ζήτημα του Πανηπειρωτικού Κλειστού Γυμναστηρίου, της ολοκλήρωσης της αίθουσας βαρέων αθλημάτων και των υπολοίπων έργων υποδομής για τον Αθλητισμό, μεταξύ των οποίων και η αντικατάσταση του ταρτάν στο ...
Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, για το οποίο ανακοίνωσε ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Δήμο, η Γ.Γ. θα προωθήσει το έργο. Ο Γενικός Γραμματέας κ. Π. Μπιτσαξής, συνοδευμένος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Κολόκα και το Δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Φ. Φίλιο επισκέφτηκε αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων, για να σχηματίσει προσωπική άποψη για παρεμβάσεις που απαιτούνται.

Στο γεύμα εργασίας που ακολούθησε από τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη ζητήθηκε η συνδρομή του Γ.Γ.Α., για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου, καθώς και για την προώθηση και στήριξη των αθλημάτων που αποτελούν την ταυτότητα κάθε περιοχής, προτάσεις που αντιμετώπισε με θετικό πνεύμα ο Γ.Γ.Α.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/22/2011 05:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Δεσμεύσεις Γ. Γ. Αθλητισμού για τα αθλητικά έργα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες