ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Πρόσθετοι φόροι και έλεγχοι σε επιχειρήσεις.

Πρόσθετους φόρους και τακτικό έλεγχο αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν υπαχθεί στην περαίωση, αλλά για μία ή περισσότερες από τις χρήσεις που περαιώθηκαν η εφορία διαπιστώνει ότι δεν είχαν υποβάλει ή υπέβαλλαν ανακριβείς περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ ή άλλων παρακρατούμενων φόρων.

 Το πράσινο φως για τη διενέργεια των φορο-ελέγχων από τις ΔΟΥ και τα Ελεγκτικά Κέντρα άναψε ο υφυπουργός Οικονομικών, Δημ. Κουσελάς. Με εγκύκλιο που απέστειλε ζητεί να γίνεται φορολογικός έλεγχος για τον ΦΠΑ και τα λοιπά φορολογικά αντικείμενα -πλην του φόρου εισοδήματος- ανεξαρτήτως της περαίωσης, εφόσον διαπιστώνεται: Η μη υποβολή των σχετικών δηλώσεων ή Οτι κατά τον χρόνο αποδοχής του εκκαθαριστικού σημειώματος της περαίωσης υπάρχουν κάθε είδους επιβαρυντικά στοιχεία. Σε ό,τι αφορά τον...
 ΦΠΑ, ο έλεγχος θα διενεργείται εφόσον για φορολογικές περιόδους χρήσεων που περαιώθηκαν δεν έχουν υποβληθεί μία ή περισσότερες περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ ή εφόσον με βάση δελτίο πληροφοριών που υπάρχει στην αρμόδια ΔΟΥ προκύπτει ότι για μία ή περισσότερες φορολογικές περιόδους χρήσεων που έχουν υπαχθεί στην περαίωση υποβλήθηκε ανακριβής περιοδική δήλωση ΦΠΑ.

Ο έλεγχος θα διενεργείται μόνο στις φορολογικές περιόδους για τις οποίες δεν υποβλήθηκαν περιοδικές δηλώσεις και, εφόσον συντρέχει περίπτωση, θα εκδίδονται συμπληρωματικές πράξεις καταλογισμού ΦΠΑ.

 ethnos.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/23/2011 10:34:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Πρόσθετοι φόροι και έλεγχοι σε επιχειρήσεις."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες