ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

"Ηπειρος Τόπος να Ζείς": Σχετικά με την "απολογία" του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας.

Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τη χθεσινή «απολογία» του αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας στην οποία επιχείρησε να δικαιολογήσει την άρνηση υλοποίησης της πρότασής μας για εμπέδωση συνεργασίας και την απροθυμία του να μας συναντήσει.

Πραγματικά πιστεύαμε ότι μόνο ο Περιφερειάρχης είχε την αίσθηση της αυταρέσκειας και της άρνησης για κάθε διαδικασία ελέγχου ενεργειών και πράξεων.
Για αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζουμε ότι η συνάντηση ζητήθηκε , εκ μέρους της παράταξής μας από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κώστα Αρβανίτη και με έκπληξη εισέπραξε την άρνηση με την ακόλουθη υπόδειξη :...

«Αν θέλεις να με συναντήσεις να με ενημερώνεις τέσσερις μέρες νωρίτερα, τουλάχιστον»!!!
κ. Αντιπεριφερειάρχη, η αδικαιολόγητη στάση αποφυγής συνάντησης με αιρετούς Περιφερειακούς Συμβούλους είναι προσβλητική και απαξιωτική.
Οι εκπρόσωποι της παράταξης «Ήπειρος-Τόπος να Ζεις», παρά τη σχετική άρνηση, επισκέφθηκαν την Τρίτη τις υπηρεσίες τις αντιπεριφέρειας και αποτελεί σταθερή επιδίωξή μας η συνεχής διαβούλευση και συζήτηση για την αποδοτική, διάφανη και ουσιαστική λειτουργία της αιρετής Περιφέρειας.
Εμείς θα επιχειρήσουμε και πάλι να συναντηθούμε και με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας γιατί βασική μας επιδίωξη είναι η εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα της περιοχής και δε μας εκφράζουν λογικές και νοοτροπίες κατοχύρωσης της «μοναδικότητας» δράσεων και ενεργειών καθώς αυτό οδηγεί με βεβαιότητα σε αρνητικές εξελίξεις.

Σε ότι αφορά στην την άκομψη αιχμή για απουσία του κ. Αρβανίτη από την Πρέβεζα , να υπενθυμίσουμε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη ότι τα στελέχη της παράταξής μας δεν έχουν επιχειρήσεις ή άλλη περιουσία για να ζουν την οικογένειά τους. Παράλληλα με την ενασχόλησή τους με την Περιφερειακή Διοίκηση εργάζονται και αξίζει να τονίσουμε ότι η παρουσία του συναδέλφου στο Υπουργείο Οικονομίας μπορεί να αξιοποιηθεί ζητήματα ανάπτυξης της περιοχής μας προς όφελος των πολιτών της.
Επιμένουμε ότι «είμαστε από την ίδια πλευρά του καραβιού» και όχι από την απέναντι στην προσπάθεια να υπηρετήσουμε τους πολίτες που μας εξέλεξαν…
Κριτική, όμως, θα συνεχίσουμε να κάνουμε με εποικοδομητικό τρόπο στην ΠΕ Πρέβεζας γιατί σ’ αυτό το ρόλο μας έταξε ο λαός με την ψήφο του.

Τέλος σε ότι αφορά την απόφαση για τη μετατροπή της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ στην Αναπτυξιακή Εταιρία της Περιφέρειας διευκρινίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο και τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών «η περιφέρεια επιτρέπεται να συστήνει μία μόνο επιχείρηση, με τη μορφή της αναπτυξιακής ανώνυμης εταιρείας, εφόσον δε συμμετέχει σε άλλη αναπτυξιακή ανώνυμη εταιρεία στην οποία να κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου» και «οι περιφέρειες υπεισέρχονται αυτοδικαίως από την έναρξη της λειτουργίας τους, σε όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των καταργούμενων νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων και νομαρχιακών διαμερισμάτων, ως προς τις επιχειρήσεις αυτών»

Να τελειώνει, επομένως, το παραμύθι ότι «η απόφαση για την μετατροπή της ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε. σε Αναπτυξιακή της Περιφέρειας Ηπείρου, πάρθηκε σε εφαρμογή του Νόμου για τον Καλλικράτη».
Ήταν πολιτική επιλογή του Περιφερειάρχη και ως τέτοια την εκλαμβάνουμε και την κρίνουμε.
Αναγνωρίζουμε την αγωνία του να επιβιώσει η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ την οποία και «φόρτωσε» ως νομάρχης με προσωπικό αορίστου χρόνου, αρκεί αυτό να μη γίνεται σε βάρος των άλλων αναπτυξιακών εταιριών όπως η ΕΤΑΝΑΜ.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/17/2011 05:21:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for ""Ηπειρος Τόπος να Ζείς": Σχετικά με την "απολογία" του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες