ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: «Ιερουσαλήμ» η Θεσσαλονίκη με… στρατάρχη αυτόν που ψηφίσατε!

Του Σωτήρη Ζαφειρακόπουλου.
Προς Θεσσαλονικείς πρώτη επιστολή, περί οριστικής εισβολής του Σιωνισμού στην πόλη τους.
Το σημείωμα αυτό απευθύνεται σε όποιον Ελληνα κατόρθωσε να διατηρήσει την εθνική του συνείδησι μετά την εξαπολυθείσα, ειδικά κατά τα τελευταία 36 έτη, εκστρατεία εναντίον όλων εκείνων των στοιχείων που θα μπορούσαν να υπερασπίσουν την Ελλάδα από τους φοβερούς κινδύνους που διατρέχει.

Με πρώτο και χειρότερο τον κίνδυνο του Σιωνισμού που έχει βάλει στο μάτι τον Ελληνισμό και την χώρα μας από αιώνων πολλών. Η εκστρατεία που εξαπολύθηκε εναντίον των στοιχείων που θα μπορούσαν να υπερασπίσουν την Ελλάδα συνίσταται στα εξής: α) Ο,τι εθνικιστικό πρέπει να διώκεται – και ως γνωστόν σήμερα, ειδικώς, διώκεται με κάθε τρόπο.
Ακόμη και από το σύνολο των Μέσων Ενημερώσεως (Ανενημερώσεως κατά τον γράφοντα). β) Ο,τι είναι Πατριωτικό διώκεται, όπως και ό,τι δεν είναι «αριστερό». γ) Ο,τι δεν είναι διεθνιστικό διώκεται. δ) Ο,τι δεν είναι «προοδευτικό» (με ορισμένη μονόπλευρη έννοια) διώκεται. ε) Οποιος τολμήσει να...
 θίξει θέμα που έστω καθ’ υποψίαν έχει στόχο την επισήμανσι των κινδύνων που διατρέχουμε ειδικά από τον Σιωνισμό διώκεται. Εμμέσως στην αρχή, εξοντωτικά και άμεσα στην συνέχεια.


Υπό την σκιά της συγκεκριμένης εκστρατείας ως και της διεισδύσεως στον Διοικητικό μηχανισμό της χώρας ατόμων που έχουν άμεση σχέσι με τον Σιωνισμό (ή το υποκατάστατό του «Μασσωνία») εντοπίζεται σχέδιο εξασθενίσεως του Ελληνισμού και της Ελλάδος με ποδηγετήσεις, ταπεινώσεις, εξευτελισμούς και αναρχίες ώστε να την μεταβάλλει, βαθμιαίως, σε απόλυτο προτεκτοράτο του Ισραήλ και στα μετόπισθεν βάσι ανεφοδιασμού του Ισραήλ, επιφυλλασσόμενος (ο Σιωνισμός) σε ώρα ανάγκης να μας διαλύσει κρατώντας, βεβαίως, την Κρήτη, την Ρόδο και την Κύπρο.

Ακόμη υπό την σκιά της βρωμερής αυτής εκστρατείας εναντίον κάθε στοιχείου που έχει σχέσι με τις έννοιες Εθνος και Θρησκεία (ειδικά για την Θρησκεία ας παρακολουθήσει προσεκτικά ο Αναγνώστης όχι μόνον τα τεκταινόμενα σήμερα σε σχέσι με την «Κάρτα του Πολίτη» αλλά και την λυσσαλέα επίθεσι που δέχονται Ιεράρχες όπως οι Σεραφείμ, Αμβρόσιος και Ανθιμος) με μεγάλη προσοχή πρέπει να εξετάσουμε την αναπτυσσόμενη, ταχέως, αυτό τον καιρό «Ελληνο-Ισραηλινή φιλία και συμμαχία» με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Π., πρωθυπουργό (ατυχώς) της Ελλάδος εδώ και 16 μήνες. Λυκοφιλία από την οποία κερδισμένοι ΜΟΝΟΝ θα είναι οι Ιουδαίοι και ζημιωμένοι, σε κάθε περίπτωσι, οι Ελληνες.

Διότι: Σήμερα οι Ιουδαίοι δεν αντιμετωπίζουν την απειλή μόνον εκ μέρους του Αραβικού κόσμου και του Ισλάμ. Εχουν τεράστιο πρόβλημα και με την, άλλοτε φίλη του, Τουρκία. Επιτακτικά, λοιπόν, καθίσταται αναγκαίο να έχουν την εναλλακτική λύσι «ελληνικά έδαφη». Αφ’ ενός για να εξασφαλισθούν τα μετόπισθέν τους, αφ’ ετέρου για να μετεγκατασταθούν, σε ένα τμήμα τους τουλάχιστον, σε αυτά (τα εδάφη), όταν έλθει η ώρα.

Εκτός από άλλες πόλεις της χώρα μας π.χ. Λάρισα, Πρέβεζα ή και Αθήνα, βασικός από πολλού προορισμός και στόχος των Σιωνιστών και κατ’ επέκτασιν όλων των Ιουδαίων έχει καταστεί η Θεσσαλονίκη. Ανέκαθεν, μάλιστα, θρασύτατοι προπαγανδιστές και υποστηρικτές αυτού του στόχου διακηρύσσουν το σύνθημα «Θεσσαλονίκη η νέα Ιερουσαλήμ».

Ζήτημα που προ ολίγων ημερών, άλλωστε, διεκήρυξε και ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονικέων Γιάννης Μπουτάρης, ανερυθρίαστα μπροστά σε 52 αμερικανοεβραϊκές (διάβαζε και σιωνιστικές) οργανώσεις που είχε καλέσει στο δημαρχείο της πόλεως. Πρόσχημα για το φοβερό ατόπημα του κ. Μπουτάρη να κραυγάσει «θέλω την Θεσσαλονίκη Ιερουσαλήμ» ανοίγοντας έτσι διάπλατα την κερκόπορτα να αλώσουν οι Σιωνιστές χωρίς προσχήματα πλέον την πόλι και την περιοχή, ήταν η επίκλησις επενδύσεων. Η ουσία, όμως, του θέματος είναι η προτροπή προς τον ξένο και εν πολλοίς εχθρικό παράγοντα Ισραήλ να πράττει ό,τι θέλει πλέον στην περιοχή που επηρεάζει ο κ. Δήμαρχος.

Οι προσκληθέντες Εβραιοσιωνιστές δεν ανταποκρίθηκαν βεβαίως στο οικονομικό κάλεσμα του κ. Μπουτάρη (δεν ήταν μεθυσμένος όταν εξεστόμισε τα περί «Ιερουσαλήμ») αλλά περιχαρέστατοι τον… συνεχάρησαν για την… ευγενική του προσφορά να τους καθίσει στον σβέρκο των Θεσσαλονικέων! Οι οποίοι Θεσσαλονικείς είναι παντελώς αδικαιολόγητοι για την επιλογή τους να αναδείξουν τον καλό αυτό κύριο πρώτο πολίτη της πόλεώς τους, του οποίου οι αντεθνικές απόψεις είναι παγκοίνως γνωστές.

Ισως να τους… μέθυσε με τα κρασιά του, ίσως και να μην ξέρουν τις τους γίνεται. Αλλά και μόνον η θέσις του κ. Μπουτάρη να μετονομάσει την λεωφόρο Αγίου Δημητρίου (…που σημειωτέον είναι και ο πολιούχος της Θεσσαλονίκης, σε «Κεμάλ Αττατούρκ» δηλαδή του σφαγέως των Ελλήνων) έπρεπε να αποτρέψει τους Θεσσαλονικείς, από την εκλογή του. Θα πληρώσουν, ακριβά, αυτή την ανοησία τους. Το θέμα, όμως, είναι ότι θα την πληρώσει και η Ελλάς.

Προσοχή: Εν ουδεμιά περιπτώσει ο γράφων διακατέχεται από το σύνδρομο της συνομοσιολογίας ή… μανίας καταδιώξεως των Ιουδαίων. Εδώ, πρόκειται για σχέδιο γοργής μετατροπής, επαναλαμβάνω, της Ελλάδος σε δορυφόρο του Ισραήλ και πειθήνιο εντολοδόχο του Τελ – Αβίβ και του διεθνούς Σιωνισμού κατ’ επέκτασιν.

Δυστυχώς, μέχρι τώρα λέγαμε «ο Σιωνισμός επιχειρεί να ελέγξει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό». Εφεξής θα λέμε ότι «η μπότα του Σιωνισμού πατάει στην Ελλάδα και θα αφανίσει τον Ελληνισμό». Θα είναι δε εκτός τόπου και χρόνου όποιος πιστέψει ότι ο πολιτικός κόσμος μας θα αντιδράσει στην εισβολή και κατοχή της Ελλάδος από τον Εβραιοσιωνισμό. Διότι, απλούστατα, ελέγχεται πλήρως από αυτόν (τον Σιωνισμό) ή αν θέλετε το υποκατάστατό του, την Μασσωνία.

Ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος, αγαπητέ Αναγνώστη, ζει, υπάρχει, εξαρτάται από την «διεθνή» του Σιωνομασσωνισμού. Κι αν ακόμη υποθέσουμε ότι θα βρεθεί ένας μικρός αριθμός πολιτικών που θελήσει να αντισταθεί στις επιδιώξεις του Σιωνομασσωνισμού, θα τεθούν, άμεσα, σε λειτουργία οι συνωμοτικοί μηχανισμοί του ώστε θα σβήσει, κυριολεκτικώς, η όποια αντίδρασις ενώ εκ παραλλήλου οι πολιτικοί αυτοί θα πληγούν και προσωπικώς.

Εντέλει: Δεν είναι μόνον ο κ. Μπουτάρης που ανοίγει την κερκόπορτα στους Εβραιοσιωνιστές με την απαράδεκτη κραυγή «Θέλω την Θεσσαλονίκη, Ιερουσαλήμ». Είναι κι άλλοι πολλοί τέτοιοι στο πολιτικό και διοικητικό προσκήνιο. Ακόμη κι εδώ στην Αθήνα που αύριο δεν θα διστάσουν να διατυμπανίσουν με μια φωνή: «Η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Σιών»!.. Θα δείτε.

Ελεύθερη Ώρα


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/14/2011 08:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

2 σχόλια for "Απόψεις: «Ιερουσαλήμ» η Θεσσαλονίκη με… στρατάρχη αυτόν που ψηφίσατε!"

 1. Ανώνυμος

  50.000 εβραίοι ζούσαν στη Σαλονίκη μέχρι που τους δολοφόνησαν οι Ναζί που τόσο συμπαθεί η Ελεύθερη Ώρα.

  Κρίμα που προωθείτε τέτοιες απόψεις...

 2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.

  ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ........ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ "ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ" ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ... ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

  ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΕΈΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΛΕΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
  Εφεξής θα λέμε ότι «η μπότα του Σιωνισμού πατάει στην Ελλάδα και θα αφανίσει τον Ελληνισμό».........


  ΕΑΝ ΖΟΥΣΑΝ 50.000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΟΛΗ;

  ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 700.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

  ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ.

  Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΜΑ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: "ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ"....

  ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ....
  ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΤΙΡΑΝΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ - ΑΓΚΥΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΛΙΒΑΝΟ...

  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ.......

  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες