ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Β. Καπερνάρος: Οι βουλευτές μας είναι κούκλες!

Του Αντώνη Ανδρικάκη.
 Σκέπτομαι συχνά τον τελευταίο καιρό πως για να παρακολουθήσει κανείς τις ειδήσεις και την επικαιρότητα χρειάζεται πια, κάποιους ειδικούς συμβούλους, έναν οικονομολόγο, έναν δικηγόρο ίσως και έναν ψυχολόγο! Ο Βασίλης Καπερνάρος είναι από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους δικηγόρους της Αθήνας και παλιός μου φίλος. Είναι λοιπόν φυσικό να τον ρωτήσω αν ξέρει τι ακριβώς έχει υπογράψει η κυβέρνηση με την Τρόικα.

 «Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έχουν υπογράψει», δηλώνει στο newsbomb.gr και αφήνει την οργή του να οδηγήσει την συζήτηση. Είναι γνωστό πως ο Βασίλης δεν μασάει τα λόγια του. «Ως Έλληνας αισθάνομαι ταπεινωμένος και εθνικά μη υπερήφανος. Αισθάνομαι ντροπή για αυτούς που με κυβερνάνε. Σκέψου σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει. Η επόμενη αναθεωρητική Βουλή θα αναθεωρήσει το σύνταγμα με βάση το μνημόνιο! Φτάσαμε στο έσχατο τραγικό σημείο, ο καταστατικός χάρτης της...
 χώρας μας, η παρηγοριά μας, η καταφυγή μας, η ταυτότητα της χώρας μας να προσαρμοστεί στο μνημόνιο! Αυτό σημαίνει αλλοτρίωση και απαλλοτρίωση της χώρας». Εκρηκτικός, επιθετικός αλλά σαφής και απόλυτα κατανοητός περιγράφει την κατάσταση σε μας που δεν ξέρουμε νομικά. «Ο μόνος που κόβει και ράβει για αυτήν την σύμβαση που έβαλε ταφόπλακα στο μέλλον των παιδιών μας είναι ο κύριος Παπακωνσταντίνου. Έχει εξουσιοδοτηθεί από τους ασκούντες την νομοθετική εξουσία και ο ίδιος για λογαριασμό όλων διαπραγματεύεται και υπογράφει.

 Αυτή τη στιγμή οι βουλευτές μας είναι κούκλες! Περισσότερη χρησιμότητα έχουν οι κούκλες στις βιτρίνες, παρά οι βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων. Είναι εικονικά πρόσωπα. Είναι χάρτινες συνειδήσεις». Μιλάει για το καθεστώς της ατιμωρησίας και εξηγεί πως φτάσαμε ως εδώ. «Σε κράτη της υποσαχάριας Αφρικής δεν πρόκειται ποτέ να βρεις το άρθρο 86 του συντάγματος. Όταν δεν φοβούνται την τιμωρία, όταν ψηφίζουν την ατιμωρησία δια του άρθρου 86 τότε καταλαβαίνεις ότι αυτοί είχαν σκοπό να μας παραδώσουν, να μας πουλήσουν, να μας παραχωρήσουν σε κάποιους τρίτους. Δεν είναι δυνατόν υπουργοί και υφυπουργοί να κάνουν κακουργήματα και ο ανώτερος χρόνος παραγραφής να είναι τα 6 χρόνια! Εάν εγώ σε βρίσω και εσύ μου κάνεις μήνυση, τότε η μήνυση αυτή παραγράφεται σε 8 χρόνια. Το αντιλαμβάνεσαι»;

Θεωρεί ότι δεν αντιδρά κανείς ουσιαστικά σε αυτήν την κατάσταση. «Κάποτε, όταν το εισιτήριο Λιόσα- Αθήνα από 2,20 πήγαινε 2,40 ξήλωναν τα πεζοδρόμια από την Κάνιγγος». Διατυπώνει την άποψή του για το τι δεν έκανε ο πρωθυπουργός -όπως και ο προηγούμενος- και χρησιμοποιεί απλά παραδείγματα για το τι μπορεί να μας περιμένει. «Μπορούν να μεταβιβάσουν τα δικαιώματα σε τρίτους. Ο τρίτος μπορεί να κατασχέσει ελληνική γη.
Να αμέσως-αμέσως πως συρρικνώνονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Δια της συρρικνώσεως της γης. Και όπου γης είναι πατρίς…».

 newsbomb.gr

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/23/2011 12:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Β. Καπερνάρος: Οι βουλευτές μας είναι κούκλες!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες