ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Κωνσταντινούπολη!

Φόβος και τρόμος έχει κυριεύσει τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας για το ενδεχόμενο διάχυσης των διαμαρτυριών στον αραβικό κόσμο στη χώρα τους… Σύμφωνα με το «AK News» οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας ανακοίνωσαν την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην Κωνσταντινούπολη και απέκλεισαν τις περιοχές της μεγαλούπολης οι οποίες κατοικούνται από Κούρδους.

Αιτία είναι η 12η επέτειος από τη σύλληψη του ηγέτη των Κούρδων, επικεφαλής του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK), Αμπντουλάχ Οτζαλάν, ο οποίος βρίσκεται… φιλοξενούμενος του τουρκικού δημοσίου στις φυλακές του Ιμραλί… Οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται ότι παρά τις μεγαλοστομίες του πρωθυπουργού τους Ερντογάν περί της ανάγκης να ακουστούν οι φωνές των λαών που διαμαρτύρονται, το πρόβλημα αφορά και τους ίδιους. Διότι ο πολύς Ερντογάν, λησμονά ότι τις πολυάριθμες εθνοτικές ομάδες που διαβιούν στη χώρα οι οποίες στερούνται βασικών...
 δικαιωμάτων, καθότι η επίσημη κρατική ιδεολογία επιβάλλει τον «τουρκισμό», την αποδοχή εκ μέρους όλων της «τουρκικής εθνικής ταυτότητας», ασχέτως του αν είναι Τούρκος, Αρμένιος κ.λπ.
Αναλογιζόμενοι αυτό, αποτελεί τραγική ειρωνεία το να ακούς τον Ερντογάν να «διδάσκει» Δημοκρατία στον αραβικό κόσμο και να προβάλει τη χώρα του ως παράδειγμα προς αντιγραφή!

Υπ’ αυτή την έννοια, οι Τούρκοι αποδεικνύεται ότι δεν είναι καλύτεροι από τους Ιρανούς, αφού λαμβάνουν σκληρά κατασταλτικά αστυνομικά μέτρα με σκοπό να μην αφήσουν καν όσους διαφωνούν να εκφραστούν, οι Ιρανοί την αντιπολίτευση και οι Τούρκοι τους Κούρδους.
Κι όλα αυτά πάντα στο πλαίσιο της Δημοκρατίας τους; Την οποία καλούνται οι άλλοι να μιμηθούν…

defencepoint.gr
Από το Greek National Pride


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/15/2011 08:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Κωνσταντινούπολη!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες