ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τέρμα οι εργασίες...

Σταμάτησαν οι εργασίες στον Ε-65 και στην Ιόνια Οδό. Είναι εξαιρετικά δυσάρεστες και οι δύο ειδήσεις. Τους δρόμους αυτούς η Ήπειρος τους έχει μεγάλη ανάγκη. Ο πρώτος τη φέρνει κοντά στην ανατολική Ελλάδα και τις ακτές της. Ο δεύτερος κοντά στην πρωτεύουσα. Η παύση εργασιών σηματοδοτεί το βύθισμα της χώρας σε κρίση, αφού το ελληνικό κράτος αδυνατεί και επισήμως πλέον να συμμετάσχει με το δικό του μερίδιο σε έργα που τόσο τα έχουν ανάγκη οι κάτοικοι του.

Πριν από λίγο καιρό, για οικονομικούς λόγους και πάλι, η Ήπειρος αποχαιρέτισε το τραίνο. Και στα μέσα του 2010 μία αεροπορική εταιρία αποχώρησε από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Είναι να απορείς: πάμε καθόλου προς τα μπρος ή γυρίζουμε πίσω στη δεκαετία του ’80; Αναρωτιέμαι σε τι ακριβώς θα ήλπιζε η Ήπειρος αν δεν είχε και την Εγνατία Οδό. Μπορώ να κατανοήσω την αδυναμία ενός...
 κράτους να πληρώσει. Δεν είναι κακό, ούτε φταίει ο Ρέππας. Ας μην επαναλάβουμε ότι η ευθύνη για τη χρεοκοπία ενός έθνους είναι συνολική. Το έχουμε ακούσει δεκάδες φορές και οι περισσότεροι το ομολογούν έστω και σιωπηρά. Είναι κοινό το συναίσθημα ότι δεν έφταιξε μονάχα το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία, αλλά και οι κάτοικοι της Ελλάδας. Εφόσον λοιπόν φτάσαμε όλοι μαζί μέχρι εδώ, δεν μπορεί ο ένας να αρχίσει να κατηγορεί τον άλλον.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών δεν μας ανέφερε τις δυσκολίες. Ο πολίτης περιμένει από την πολιτική ηγεσία που γνωρίζει από πρώτο χέρι την κρατική αδυναμία να τον ενημερώσει σχετικά. Ο Δημήτρης Ρέππας θα έπρεπε να έχει έρθει προ πολλού στα Γιάννενα, να ζητήσει να παραβρεθεί σε ένα νομαρχιακό συμβούλιο και να πει στους Ηπειρώτες ότι σύντομα αναμένεται παύση εργασιών σε δύο μεγάλα έργα. Δεν ήρθε. Ερχόταν μόνο ο Γιάννης Μαγκριώτης και μας έλεγε ότι σύντομα θα μελετηθούν εκ νέου οι μελέτες για την Ιόνια Οδό. Ζούμε σε ένα ευρωπαϊκό κράτος του 21ου αιώνα.

Ζούμε επίσης σε μία εποχή με τεράστια προβλήματα. Είναι ανάγκη ο πολιτικός κόσμος να εξακολουθεί να μιλάει με αυτόν τον ξεπερασμένο και τόσο παράταιρο πανηγυρικό τόνο; Νομίζουν ότι κρατάνε το ηθικό του κόσμου ακμαίο κρύβοντας μια αλήθεια που δεν μπορούν να κρατήσουν κρυφή; Σε αυτή την εποχή της κρίσης δεν μας έμειναν και πολλά να κάνουμε. Ας καταφέρουμε τουλάχιστον να μιλάμε ειλικρινά μεταξύ μας. Οι πολίτες νομίζω ότι έχουν τη διάθεση.

 Ας τους ακολουθήσει και ο πολιτικός κόσμος.

Ηπειρωτικός Αγών
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/23/2011 09:52:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Τέρμα οι εργασίες..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες