ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Φεβρουαρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απέτυχε το Ευρωπαϊκό μοντέλο ένταξης των Μουσουλμάνων;

Ένας ακόμα Ευρωπαίος ηγέτης ανακοίνωσε την αποτυχία των πολυπολιτισμικών πολιτικών. Ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, επιτέθηκε σε Μμουσουλμάνους, που έκαναν την προσευχή τους στους δρόμους του Παρισιού και σε άλλες πόλεις της Γαλλίας. "Η αλήθεια είναι ότι σε όλες τις δημοκρατίες μας, έχουμε ανησυχήσει πολύ με τις ταυτότητες των ανθρώπων, που φτάνουν, καθώς η ταυτότητα δεν αρκεί.

 Οι καιροί έχουν αλλάξει και αντιλαμβάνομαι ότι η όλη κατάσταση θα μπορούσε να γίνει περισσότερο σοκαριστική. Γι 'αυτό πρέπει να τη σταματήσουμε. Εάν έρχεστε στη Γαλλία, δέχεστε να ενταχθείτε σε μία κοινότητα, η οποία αποτελεί εθνική κοινότητα και διαθέτει εθνική ταυτότητα. Εάν δεν μπορεί να το δεχθείτε, δεν μπορείτε να είστε ευπρόσδεκτοι, στη Γαλλία", δήλωσε ο Σαρκοζί. "Οι Μουσουλμάνοι συμπατριώτες μας πρέπει να είναι σε θέση να ζήσουν και να ασκήσουν τη ...
θρησκεία τους, όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Στη Γαλλία, δεν θέλουμε οι άνθρωποι να προσεύχονται με υπερφίαλο τρόπο στο δρόμο. Η προσευχή δεν προσβάλλει κανέναν, αλλά δεν θέλουμε να βλέπουμε τον επιθετικό, θρησκευτικό προσηλυτισμό", πρόσθεσε. Ο Σαρκοζί δεν είναι ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης, ο οποίος μιλά τόσο ανοιχτά για την αποτυχία της πολιτικής της ένταξης των Μουσουλμάνων στην Ευρώπη.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, εξέφρασε παρόμοιες απόψεις, το περασμένο φθινόπωρο, ενώ και ο Βρετανός πρωθυπουργός, ουσιαστικά, επανέλαβε τις απόψεις της Μέρκελ, πριν λίγες ημέρες.

liako.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 2/21/2011 06:12:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απέτυχε το Ευρωπαϊκό μοντέλο ένταξης των Μουσουλμάνων;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες