ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ρωσική αναφορά "δείχνει" μεγάλο σεισμό στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ σε 10 ημέρες...

Μια αναφορά η οποία ετοιμάστηκε για τον Ρώσο πρωθυπουργό Vladimir Putin από το Ινστιτούτο φυσικής της Γης (ifz.ru) της ρωσικής ακαδημίας των επιστημών στις 9 Μαρτίου επισημαίνει τον κίνδυνο οι ΗΠΑ να υποστούν πλήγμα από έναν μέγα-σεισμό κατά τη διάρκεια των επομένων (από τις 9 Μαρτίου) 14 ημερών.

 Η έμφαση στην αναφορά δίνεται στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ, του Μεξικού, της Κεντρικής Αμερικής και της Νότιας Αμερικής. Η ίδια αναφορά επεσήμανε πως "καταστροφικοί σεισμοί στην Ασία, «είναι επίσης δυνατό να συμβούν". Στο κείμενό της γινόταν λόγος για το σεισμό των 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Ιαπωνία στις 9 Μαρτίου, αλλά είχε συνταχθεί πριν το μεγάλο σεισμό της 11ης Μαρτίου.

Στην αναφορά του ρωσικού Ινστιτούτου διατυπωνόταν η υπόνοια πως...
 αυξημένα ηλεκτρομαγνητικά σήματα έχουν εντοπιστεί στην ανώτερη ατμόσφαιρα του πλανήτη και είναι περισσότερο έντονα πάνω από τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ. Μάλιστα Βρετανοί και Ρώσοι επιστήμονες ετοιμάζουν ένα σχετικό πρόγραμμα (TwinSat project) πρόγνωσης σεισμών στηριζόμενο στα πρόδρομα Η/Μ φαινόμενα (ακριβώς δηλαδή η θεωρία που οδήγησε την ελληνική ομάδα του ΒΑΝ να αναπτύξει το δικό της σύστημα πρόγνωσης σεισμών) με την αποστολή δύο δορυφόρων σε χαμηλή τροχιά.

Η συγκεκριμένη αναφορά, έρχεται εν μέρη να επιβεβαιωθεί και από τον Νεοζηλανδό επιστήμονα Ken Ring ο οποίος φέρεται πως είχε προβλέψει τον καταστροφικό σεισμό στο Cristchurch λέγοντας πως η θέση των δύο γιγάντιων πλανητών του Δία και του Κρόνου και η ευθυγράμμισή τους με τον Ήλιο, η οποία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και θα συνεχιστεί μέχρι το Μάιο, και τη Γη στη μέση ιδιαίτερα κατά το Μάρτιο, και τη Σελήνη στις 20 του μηνός να έρχεται σε τέτοια θέση η οποία μπορεί να παίξει ρόλο κλειδί στην γένεση ενός καταστροφικού γεγονότος, κοντά στην συγκεκριμένη ημερομηνία. Μπορεί να μοιάζει με αστρολογία, όμως ο ίδιος επιμένει πως η θεωρία του ευσταθεί.

Πάντως στις ΗΠΑ ανακοινώθηκε μια μεγάλη άσκηση μεταξύ 21 και 25 Μαρτίου και στην οποία θα συμμετάσχουν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, η CIA, το αμερικανικό υπουργείο οικονομικών, το State department, η αμερικανική υπηρεσία για την διεθνή ανάπτυξη, η υπηρεσία αντιμετώπισης εθνικών απειλών και ο διεθνής ερυθρός Σταυρός, ενώ την άσκηση θα παρακολουθήσουν αξιωματούχοι από τον Καναδά και όλα αυτά στο Fort Leavenworth της πολιτείας του Kansas.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/15/2011 12:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ρωσική αναφορά "δείχνει" μεγάλο σεισμό στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ σε 10 ημέρες..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες