ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

"Τύπος ομογένειας": Στο Μαϊάμι Φλόριδας για ολιγοήμερες διακοπές οι υπουργοί Γερουλάνος, Διαμαντίδης, ο υφυπ. Νικητιάδης και ''υπηρεσιακοί παράγοντες''. Επίσημα και τυπικά, γιά να συμμετάσχουν σε ''έκθεση τουρισμού και κρουαζιέρας'', 13-17 Mαρτίου...

Από το "Καλάμι".
Η πολυμελής ελληνική αποστολή (μαζί και...οι διοικήσεις των ελληνικών λιμανιών!) στην πολυήμερη αποστολή της, ''θα έχει συνομιλίες και διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής ομίλων στον χώρο της κρουαζιέρας, ώστε τα ελληνικά λιμάνια, να αποτελέσουν την βάση αναχώρησης και άφιξης πολλών κρουαζιερόπλοιων''.

 Από τη νότια Φλόριδα αναχωρούν κρουαζιερόπλοια μόνο για τα νησιά της... Καριβαϊκής. Η Ελλάδα, επειδή πέφτει σχετικά μακριά, ΠΟΥ ''κολλάει'';... H έκθεση επίσημα αρχίζει 14 Μαρτίου '11.
Συμμετέχουν 67 εταιρίες και 118 χώρες, με συνολικά 1708 ''περίπτερα''... Ναι, να συμμετάσχει η Ελλάδα, αλλά γιατί η προκλητική υπουργική πολυμελής αποστολή; Ποιά η σκοπιμότητα, ποιά τα οφέλη;... M' ένα ελληνικό ''περίπτερο'' (αριθμός 1287) συμμετέχουν: ...
Greek National Tourism Organization, Hellenic Assn. of Travel & Tourism, Municipality of Chania, Municipality of Island of Cephalonia, Port Authority of Herakleion (Crete), Port Authority of Igoumenitsa, Port Authority of Kavala, Port Authority of Piraeus, Port Authority of Santorini, Port Authority of Volos, Port Authority of Thessaloniki...

Eκτιμούμε ότι η ελληνική αποστολή στο Μαϊάμι, θάχει συνολικά (από υπουργούς, δημάρχους, ''λιμενάρχες'', μέχρι φρουρούς, γραμματείς και συνοδούς) περισσότερα από 40 άτομα. Αριθμός εντυπωσιακά μεγάλος, σε σύγκριση με αποστολές άλλων χωρών. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσοι συνολικά θα συμμετάσχουν και πόσο θα στοιχίσει η ''τουριστική εξόρμηση'' στο Μαϊάμι στην...diavgeia.gov.gr (του σκότους), αφού δεν υπάρχει σχετική ανάρτηση. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η ελληνική αντιπροσωπεία θα είναι η μία από τις δύο πολυπληθείς. Κρίνοντας από την έκθεση τον χρόνο 2010 που είδαμε, δύο-τρεις υπάλληλοι του ΕΟΤ θα ήταν αρκετοί γιά το ελληνικό περίπτερο. Κατά συνέπεια, η πολυμελής υπουργική και μη αποστολή, σκοπό έχει αναμφίβολα...τουρισμό και...διακοπές, με χρήματα του ελληνικού Δημόσιου.

'Ολα τα άλλα περί ''τουριστικής προβολής της Ελλάδας'', ''κρουαζιέρες με αφετηρία την Ελλάδα'' και λοιπά γραφικά και ανόητα, είναι μόνο γιά αφελείς. Οι υπουργοί γιά να ''εντυπωσιάσουν'' και να δικαιολογήσουν έμμεσα τις πολυήμερες ''διακοπές'', διαδίδουν σε ημέτερα ΜΜΕ, ότι «...η ελληνική αποστολή θα έχει συνομιλίες και διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής όλων των μεγάλων ομίλων στο χώρο της κρουαζιέρας, προκειμένου τα ελληνικά λιμάνια, να αποτελέσουν την βάση αναχώρησης και άφιξης πολλών κρουαζιερόπλοιων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη κλειστεί συναντήσεις με εκπροσώπους της Carnival Cruise Lines, της Costa Cruises και της Royal Caribbean, κατά τις οποίες θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα μετά την άρση του καμποτάζ και τη νέα σύμβαση γιά την κρουαζιέρα...» Παρατηρήσεις:
1- Οι παραπάνω 3 εταιρίες ελάχιστα δραστηριοποιούνται στην ανατολική Μεσόγειο. Η μεγαλύτερη, η Carnival Cruise Lines, δραστηριοποιείται στην Καριβαϊκή και λίγο στην δυτική Μεσόγειο (από Ισπανία μέχρι Ιταλία μόνο).
2- Η παραλία του (τροπικού) Μαϊάμι, 13-20 Μαρτίου, εξαιτίας διακοπών σχολείων-πανεπιστήμιων στις ΗΠΑ, ''θάχει πήξει'' ειδικά από καλίγραμμες νεαρές. Το ίδιο και τα μπαρ, κλάμπ τα βράδυα. Φοιτητές-φοιτήτριες από διαφορετικές Πολιτείες, σε πολύ μεγάλο ποσοστό, προτιμούν τις παραλίες της νότιας Φλόριδας γιά τις διακοπές τους. Θα μπορούσε να προβληθεί η Ελλάδα, αν οι υπουργοί εμφανίζονταν με μαγιό στην παραλία και αν αντι του υπουργού ''Θάλασσας'' ήταν στην αποστολή η υφυπουργός του, η Ελπίδα (με μπικίνι στην παραλία).

Ο υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, θ' αρχίσει την ''εθνική αποστολή'' του στη Νέα Υόρκη, όπου θα προβάλει την Ελλάδα και τον... τουρισμό της, στους...'Ελληνες της Αστόριας, με ''ομιλία'' του, στις 13 Μαρτίου 2011, στο ''Χιώτικο Σπίτι''!!! Λέγεται ότι, μετά το Μαϊάμι, ο κ. υφυπουργός θα ''προβάλει'' τον ελληνικό τουρισμό και στους...'Ελληνες στην περιοχή του Κόλπου της Τάμπα, στην δυτική Φλόριδα.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/08/2011 07:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for ""Τύπος ομογένειας": Στο Μαϊάμι Φλόριδας για ολιγοήμερες διακοπές οι υπουργοί Γερουλάνος, Διαμαντίδης, ο υφυπ. Νικητιάδης και ''υπηρεσιακοί παράγοντες''. Επίσημα και τυπικά, γιά να συμμετάσχουν σε ''έκθεση τουρισμού και κρουαζιέρας'', 13-17 Mαρτίου..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες