ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κυριακή 20/3. Όλοι στη Θεσσαλονίκη στην μεγάλη συγκέντρωση κατά της Κάρτας του Πολίτη. ΒΙΝΤΕΟ

        Οι Έλληνες Youtubers


και η Συντονιστική Επιτροπή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ της Κάρτας του Πολίτη

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ στις 20/3/2011 στις 13:00 στη Θεσσαλονίκη στην Πλ.Αριστοτέλους (στο επάνω μέρος - Αγ.Βενιζέλου) στη Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΕΝΑΝΤΙΑ στην Κάρτα του Πολίτη ΕΝΑΝΤΙΑ στο (Δείτε το βίντεο) ....
 διαρκώς εντεινόμενο Ηλεκτρονικό Φακέλωμα.

Υποθήκευσαν κάθε τι που υπάρχει πάνω και κάτω από το έδαφος της πατρίδας μας, και τώρα μας ζητούν από ανθρώπινα πρόσωπα πλασμένα κατ΄εικόνα του Θεού, να γίνουμε τα ταυτοποιημένα «δίποδα» του ηλεκτρονικού τους σταύλου.


Φοροκάρτα,
ΑΜΚΑ,
ηλεκτρονικά διόδια (μέχρι το 2012),
ιατρικός ηλεκτρονικός φάκελος
 Κάρτα του Πολίτη


Κάποιοι θέλουν να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ τη ζωή μας. Κάποιοι θέλουν να ΕΛΕΓΞΟΥΝ το μέλλον μας. Αισθανόμαστε ότι πλησιάζουμε να ζήσουμε τις πιο έσχατες προφητείες της Αποκάλυψης. Όλοι οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες ΧΩΡΙΣ κομματικά καπελώματα ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να στηρίξουν με την ΠΑΡΟΥΣΙΑ τους τις ίδιες τις ΑΤΟΜΙΚΕΣ τους ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.

Αντιδρούμε ΣΗΜΕΡΑ γιατί ίσως αύριο να είναι ΑΡΓΑ Θα δεχθείς να γίνεις ένα BARCODE; Θα τους αφήσεις να ελέγχουν τη ζωή σου; Θα τους αφήσεις να σου πάρουν το ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σου; ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ.

Εκστρατεία Συλλογής
Υπογραφών:
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και ΥΠΟΓΡΑΦΩ:
 ΟΝΟΜΑ :
ΕΠΩΝΥΜΟ :
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ :
ΥΠΟΓΡΑΦΗ :
Στέλνουμε συμπληρωμένο το έντυπο αυτό ταχυδρομικῶς στη διεύθυνση Τ.Θ. 78081, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Τ.Κ. 17301 ή υπογράφουμε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : orthros.org


Πληροφορίες για πούλμαν
 Ανακοίνωση Ελλήνων youtubers: Για τους φίλους της Βορείου Ελλάδος που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση-διαμαρτυρία κατά της κάρτας του πολίτη στη Θεσσαλονίκη, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 13.ΟΟ, μπορούν να απευθυνθούν για την μεταφορά τους στα παρακάτω τηλέφωνα: Για τη Δράμα: Δηλώσεις συμμετοχής στα τουριστικά γραφεία των ΣΑΒΒΑΙΔΗ στην Λαμπριανίδη τηλεφωνο 2521026961 &  ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ στην Εφέδρων Αξιωματικών τηλεφωνο 2521030722 (τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ!!!)
Για την Κομοτηνή-Ξάνθη: Παρασχακης travel, πλατεία αρχιεπισκόπου και Χρυσανθου 39, Τηλέφωνο 2531037810 Για τον Έβρο: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ:Leon Tours, 14ης Μαϊου 51, 68100, Αλεξανδρούπολη, Τηλ: 25510 27754 FAX: 25510

Δείτε το ΥΠΕΡΟΧΟ video των Ελλήνων youtubers ΕΝΑΝΤΙΑ στην Κάρτα του Πολίτη για την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/3/2011 Δίνουμε ΟΛΟΙ μαζικά το ΠΑΡΟΝ στη Θεσσαλονίκη! ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ

Από το ΑντιΠαρακμή.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/16/2011 07:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Κυριακή 20/3. Όλοι στη Θεσσαλονίκη στην μεγάλη συγκέντρωση κατά της Κάρτας του Πολίτη. ΒΙΝΤΕΟ"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες