ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

426 “φαντάσματα” στο Υπ.Παιδείας!

Ανήκω στους διοριστέους εκπαιδευτικούς ΑΣΕΠ 2008. Όπως πολλές φορές με έντονο το αίσθημα της αδικίας έχω φωνάξει σε τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και blogs το Υπ. Παιδείας δεν μας διόρισε τον Αύγουστο του 2010, μας “ξέχασε”, λες και ήμασταν αόρατα “φαντάσματα”, παίρνοντας στην θέση μας άλλους εκπαιδευτικούς από λίστα, δηλαδή εκτός ΑΣΕΠ!

Φυσικά και είχε τις οργανικές θέσεις και τις πιστώσεις για να μας διορίσει. Ως αποτέλεσμα του παραπάνω γεγονότος είναι να καθυστερήσει αδικαιολόγητα ο διορισμός μας. Στην 01/03/2011 βρήκε κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικού κ.Ραγκούση και Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, θέτοντας τα κριτήρια και τις προτεραιότητες των διορισμών για το ...
τρέχον έτος. ΌΛΟΙ οι διοριστέοι με αποτελέσματα του 2009 είμαστε ακριβώς σε πρώτη θέση μετά τις παραγωγικές σχολές, τα σώματα ασφαλείας και τις μετατάξεις. Ωστόσο αρκετά δημοσιεύματα, αναφέρουν πως ξεκίνησαν οι διορισμοί στα Υπουργεία Υγείας, Δικαιοσύνης και στην Επιτροπή Διαφάνειας και πως άμεσα το Υπ.Εσωτερικών θα προχωρήσει στους διορισμούς των 550 περίπου διοριστέων των ΟΤΑ, χωρίς να αναφέρει κάτι για το Υπ.Παιδείας.

Οι τελευταίοι έχουν, όπως και εμείς ΦΕΚ διορισμού μέσα στο 2009! Πού είμαστε εμείς; Πάλι μας αντιμετωπίζουν ως αόρατα “φαντάσματα” και αγνοούν την ύπαρξή μας; Βάσει των αρχών της ισότητας και ισονομίας των πολιτών, ζητάμε ίση μεταχείριση! Απευθυνόμενοι στα Υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών επιθυμούμε να διοριστούμε μαζί με τους ΟΤΑ! Άλλωστε όπως είναι γνωστό η γενικότερη οικονομική κατάσταση στην χώρα μας, μπορεί να αποβεί μοιραία, εάν καθυστερήσει για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ο διορισμός μας!!!

Πόσο ηθικό και δίκαιο είναι αυτό;

Διοριστέοι εκπαιδευτικοί ΑΣΕΠ 2008
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/10/2011 11:06:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "426 “φαντάσματα” στο Υπ.Παιδείας!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες