ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

6,5 εκ. ευρώ στην Ήπειρο από Εθνικούς Πόρους.

Θετικές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά την πορεία εισροής χρημάτων στην Ήπειρο από Εθνικούς Πόρους, τόσο για τα επενδυτικά σχέδια του Αναπτυξιακού Νόμου όσο και για την κάλυψη οφειλών για έργα που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία και την έλλειψη χρημάτων απέστειλε στη Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας συνολικά το ποσό των 6,5εκ. ευρώ προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των επιχειρήσεων και να καλυφθεί ένα μέρος της ρευστότητας στην αγορά. Συγκεκριμένα, η πίστωση των 5εκ. ευρώ θα κατανεμηθεί σε επιχειρηματίες που έχουν υπαχθεί στο Αναπτυξιακό Νόμο3299/04 και...
 περιμένουν χρήματα για τις επενδύσεις τους ενώ το υπόλοιπο 1,5 εκ. ευρώ που αφορά πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 030) θα καλύψει μέρος εκκρεμών οφειλών για έργα που υλοποιήθηκαν τόσο από υπηρεσίες της πρώην Περιφέρειας Ηπείρου (Δ.Ε.Σ.Ε.,Δ.Δ.Ε., Δ.Ε.Κ.Ε),όσο και από Ο.Τ.Α.

«Οι πληρωμές ξεκινούν άμεσα για να τονωθεί η τοπική οικονομία. Να πληρωθούν επενδυτές και εργολάβοι που περιμένουν χρήματα για τις επενδύσεις τους αλλά και τις εργασίες που έχουν προσφέρει», δήλωσε η Γενική Γραμματέας Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα ξεκαθαρίζοντας πως η κατανομή θα γίνει χωρίς αποκλεισμούς και με ίσους όρους προς όλους τους νομούς της Ηπείρου, με στόχο την ενίσχυση των τοπικών εισοδημάτων και την καταπολέμηση της ανεργίας στην περιφέρεια.

Ταυτόχρονα εξέφρασε την ικανοποίησή της γιατί όπως επισήμανε «η κυβέρνηση έχει αποδείξει έως τώρα πως παρά την οικονομική στενότητα και την έλλειψη χρημάτων ανταποκρίνεται και καλύπτει οικονομικά τις ανάγκες που προκύπτουν προκειμένου να τονώσει και να ενισχύσει την οικονομική, παραγωγική και κατ’ επέκταση κοινωνική ζωή του τόπου».
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/03/2011 08:30:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "6,5 εκ. ευρώ στην Ήπειρο από Εθνικούς Πόρους."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες