ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

"Ο ήχος του βουνού" και το τέλος της λειτουργίας του blog "AORATOS IPPOTIS".

Αγαπητοί μας φίλοι αναγνώστες,
Σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2011, είναι η τελευταία ημέρα που επικοινωνούμε και μοιραζόμαστε προβληματισμούς μαζί σας.
Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του blog μας.
Ο «Αόρατος Ιππότης» αποφάσισε να αλλάξει τόπο κατοικίας!
 Ο «Αόρατος Ιππότης» προτίμησε τον «ήχο του βουνού», παρά τον ήχο της πολυπληθούς πόλεως. Η επιβίωσή του θα συνεχιστεί εκεί ψηλά….. εκεί που θα μπορεί να μας βλέπει όλους, σκεπτόμενος πάντα το καλύτερο για τον τόπο του.

 Ο «Αόρατος Ιππότης» τελικά, βρήκε ελάχιστους κατοίκους της πόλης οι...
 οποίοι αποδεικνύουν εμπράκτως αυτό που πιστεύουν. Η αλήθεια των γραφόμενων του «Α.Ι.» δεν άρεσε πάντα σε όλους.Κάποιους τους ενοχλούσε, κάποιους άλλους όμως οχι. Έτσι είναι η ζωή! Ο ήχος του βουνού που πάντοτε τον μάγευε, είναι αυτός που τον κάλεσε κοντά του, θέλοντας να του υπενθυμίσει ότι η φύση με τα βουνά της είναι αυτή που τον τροφοδοτούσε πάντοτε με… ζωή. Εκεί λοιπόν, στα αγαπημένα του Ελληνικά βουνά θα συνεχίσει την επιβίωσή του ο «Αόρατος Ιππότης» ο οποίος πάντοτε πίστευε στην δύναμη τους.

Η ομάδα των Ιπποτών του κάστρου του θα τον ακολουθεί για πάντα εκεί που θα ζει, όπως επίσης και οι μουσικές δημιουργίες που εμπνέονταν οι φίλοι του…. οι «Αόρατοι Ιππότες»! «Δεν θα ήθελα να πω τίποτα για τους λόγους που μας οδήγησαν να κλείσουμε το blog μας.

Εύχομαι σε όλους τους φίλους, τους αναγνώστες και τους bloggers να έχουν καλή συνέχεια στο έργο τους και ο Θεός να τους δίνει πάντα φώτιση! Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους όσους μας παρακολουθούσαν και όλους όσους μας πίστευαν πραγματικά».

“Εύχομαι να επικρατήσει η λογική διότι….... ....Η ΒΑΒΕΛ γιγαντώνεται»
Με εκτίμηση Αόρατος Ιππότης
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/02/2011 04:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for ""Ο ήχος του βουνού" και το τέλος της λειτουργίας του blog "AORATOS IPPOTIS"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες