ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συνελήφθησαν Αστυνομικός και Λιμενικός στην Πάτρα γιατί πήραν χρήματα για να διευκολύνουν νταλίκα με μετανάστες.

Νέα υπόθεση διευκόλυνσης μεταφοράς μεταναστών με συμμετοχή ενός Λιμενικού που υπηρετεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και ενός Αστυνομικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ. Ο λιμενικός και ο αστυνομικός κατηγορούνται πως βοήθησαν στην μεταφορά φορτηγού στην Ιταλία, το οποίο όμως μέσα είχε μετανάστες.

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας αποδεικνύεται πως οι δύο συλληφθέντες έλαβαν χρήματα για να διευκολύνουν τους μετανάστες να περάσουν στην Ιταλία. Ο Αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και είναι βαθμοφόρος, όμως (Δείτε και την ανακοίνωση του Υπουργείου) ...
 δεν έχει εμπλοκή στο γραφείο αλλοδαπών.

  Η ανακοίνωση του Υπουργείου
Απογευματινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφαλείας του Λιμενικού Σώματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με το προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο ένα Φ/Γ όχημα (τράκτορας - επικαθήμενο) και ένα Ι.Χ.Ε. όχημα. Το Φ/Γ όχημα επρόκειτο, μέσω της Πάτρας να επιβιβασθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο της γραμμής, που είχε προορισμό την Ιταλία. Κατά την διαδικασία ελέγχου του φορτηγού οχήματος, διαπιστώθηκε η ύπαρξη πέντε (05) αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένοι, εντός του χώρου του φορτίου του επικαθήμενου, που αποτελούνταν από χαρτοκιβώτια με πορτοκάλια, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Στην συνέχεια, σε περαιτέρω έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του χώρου του φορτίου, διαπιστώθηκε και η ύπαρξη 266.800 πακέτων λαθραίων τσιγάρων, συγκεκριμένου τύπου, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι. Από προσωπικό της Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής συνελήφθησαν, ως συνεργοί στην μεταφορά των λαθραίων τσιγάρων και παράνομων μεταναστών στο εξωτερικό, ένας 44χρονος, στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας και ένας 39χρονος, στέλεχος του Λιμενικού Σώματος, που αμφότεροι υπηρετούν στην Πάτρα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, το οποίο διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα οχήματα, η ποσότητα των λαθραίων τσιγάρων, ένα πιστόλι και δύο κινητά τηλέφωνα. Το στέλεχος του Λιμενικού Σώματος που συνελήφθη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα έχει αρμοδίως διαταχθεί η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

 dete.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/03/2011 12:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Συνελήφθησαν Αστυνομικός και Λιμενικός στην Πάτρα γιατί πήραν χρήματα για να διευκολύνουν νταλίκα με μετανάστες."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες