ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο Θανάσης Οικονόμου για την επέκταση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου: «Έργο πνοής και πολύπλευρης ανάπτυξης για ολόκληρη την Ήπειρο».

Το μεγάλο έργο της προσθήκης 5όροφου κτηρίου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπως ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, αποτελεί μία μεγάλη κατάκτηση ολόκληρης της ηπειρώτικης κοινωνίας και μία δικαίωση όλων όσων πίστεψαν και δούλεψαν για αυτή την εξέλιξη.

Η αναφορά του ίδιου του Υπουργού για ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ «που επιτέλους ωρίμασαν» είναι χαρακτηριστική της προσπάθειας που καταβλήθηκε αλλά και των εμποδίων που χρειάσθηκε να υπερκερασθούν σε κάθε κατεύθυνση. Να σημειωθεί ότι το έργο δεν αφορά μια απλή προσθήκη, αλλά την πλήρη οργανική αναβάθμιση του Νοσοκομείου, η οποία εκτός του ότι θα επεκτείνει τις υπηρεσίες, θα βελτιώσει θεαματικά και τις ήδη υψηλού επιπέδου υπάρχουσες, δημιουργώντας ένα ...
ολοκληρωμένο, αυτόνομο, λειτουργικό, υπερσύγχρονο μοντέλο περιφερειακού νοσοκομείου. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα έργο πνοής όχι μόνο για τα Γιάννενα, θέλω να το τονίσω αυτό, αλλά για ολόκληρη την Ήπειρο. Τα οφέλη που προκύπτουν είναι πολλά και σημαντικά, έχουν άμεσο θετικό αποτέλεσμα στην τοπική οικονομία και παράλληλα δημιουργούν προϋποθέσεις για πολύπλευρη ανάπτυξη σε βάθος χρόνου.

Κοντά στα άλλα, είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό και το έργο για το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Φιλιατών. Το προφανές κοινωνικό όφελος σε πολίτες και επισκέπτες, η εμπέδωση των Ιωαννίνων στον ιατρικό χάρτη των Βαλκανίων, η στήριξη του δοκιμαζόμενου κατασκευαστικού κλάδου, η επένδυση στη γνώση, τα παράλληλα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν έχουν κάθε λόγο να μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι για όσα μπορούμε να πετύχουμε. Ειδικά μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη για όλους συγκυρία.

Αισθάνομαι, πραγματικά την ανάγκη να συγχαρώ όσους συνέβαλαν σε αυτή την εξέλιξη και να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Υγείας, που με πνεύμα κατανόησης και ευθυκρισίας εισάκουσε τα επιχειρήματα μας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/03/2011 09:05:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Θανάσης Οικονόμου για την επέκταση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου: «Έργο πνοής και πολύπλευρης ανάπτυξης για ολόκληρη την Ήπειρο»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες