ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο Δικηγόρος Γιώργος Οικονόμου, νέος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας.

Συνεδρίασε την Τετάρτη το βράδυ, 2 Μαρτίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, με ένα και μοναδικό θέμα, την ανάδειξη νέου Προέδρου, μετά την παραίτηση του επί πολλά χρόνια, διατελέσαντος Προέδρου, γιατρού Κώστα Αλεξίου.

Μετά από μυστική ψηφοφορία Πρόεδρος αναδείχθηκε, όπως εξάλλου αναμενόταν, με ισχυρή πλειοψηφία, ο μέχρι τώρα Αντιπρόεδρος, δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Γιώργος Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου, που έχει την καταγωγή του από το Σούλι, υπηρετεί για πολλά χρόνια την Ηπειρωτική αποδημία, είτε ως μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού, στον οποίο διετέλεσε για αρκετά χρόνια πρόεδρος, είτε ως μέλος του προεδρείου της ΠΣΕ, στην οποία εκλέγεται με το ψηφοδέλτιο της ΠΕΑΚ. Η εκλογή του κ. Οικονόμου στη θέση του προέδρου της ΠΣΕ, εκτός από την...
 πολυαναμενόμενη ανανέωση και την αλλαγή σελίδας, σηματοδοτεί και εξελίξεις στην λειτουργία και τις δράσεις της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης. Το Δ.Σ. της ΠΣΕ θα συνεδριάσει την επόμενη βδομάδα για να καλυφθούν οι κενές θέσεις του προεδρείου, αλλά και για τον καθορισμό δράσεων σχετικά με τον πολιτισμό και τις παρεμβάσεις της οργάνωσης σε θέματα που αφορούν την Ήπειρο και τους απόδημους Ηπειρώτες.

Ο νέος πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, μετά την Ανάληψη των καθηκόντων του προέβει στην ακόλουθη δήλωση.
''Απόψε το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής με εξέλεξε με ισχυρή πλειοψηφία Πρόεδρο. Αισθάνομαι το βάρος της ευθύνης στους ώμους μου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συμπατριώτες μου. Στο Δ.Σ. υπάρχουν άνθρωποι απο διαφορετικές γενιές, διαφοροποιημένες προελεύσεις και εμπειρίες, με πολλαπλές αναζητήσεις, απόψεις και θέσεις. Διαβεβαιώνω πως όλοι τους θα εκφράζονται όχι μέσω μιάς αναγκαστικής και παθητικής συγκατοίκησης, ούτε μιας παραλυτικής ισορροπίας, αλλά μέσω μιας σύνθετης ΕΝΩΤΙΚΗΣ δυναμικής και παράλληλα προωθητικής, γιατί αυτό επιβάλλει το συμφέρον της αποδημίας και της γενέτειρας, γιατί αυτό επιβάλλεται για την ανάκτηση της αξιοπιστίας, του κύρους και της αίγλης της ΠΣΕ. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Ενωτικά θα αντιμετωπίσουμε και τις δυσχέρειες και τα εμπόδια. Και στο τέλος της θητείας θα αισθάνονται δικαιωμένοι αυτοί που με εμπιστεύτηκαν εμένα και τους συνεργάτες μου. Θέλουμε να παράγουμε έργο και αυτό θα κάνουμε''.



Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/03/2011 09:35:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Δικηγόρος Γιώργος Οικονόμου, νέος Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες