ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Το Σάββατο συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Υπουργό Υποδομών.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στη συνάντηση που θα έχει το Σάββατο το μεσημέρι (και στα θέματα που θα προτάξει), με τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Ιωάννη Μαγκριώτη, ο οποίος θα επισκεφθεί την Ήπειρο.

«Είχαμε συναντηθεί προ δύο μηνών, όταν και του είχα θέσει το θέμα της Ιόνιας Οδού. Εμείς, τώρα που στα Δυτικοευρωπαϊκά Δίκτυα αναφέρεται ότι αυτή θα φτάσει μέχρι την Κακαβιά, ζητάμε μέσα στις νέες συμφωνίες που θα γίνουν- και είναι και προς το συμφέρον αυτών που έχουν πάρει το έργο με παραχώρηση – να υπάρξει πρόβλεψη, ώστε να ενταχθεί και το τμήμα μέχρι τα σύνορα. Για μας όμως...
, μεγάλο ρόλο παίζει και η οδική σύνδεση της Ιόνιας Οδού με την Πρέβεζα και το Άκτιο. Στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη της Ηπείρου το αεροδρόμιο του Ακτίου παίζει σημαντικό ρόλο για την περιοχή μας και, εκτός αυτού, τουλάχιστον τα κέντρα των περιφερειακών ενοτήτων πρέπει να απέχουν ελάχιστο χρόνο στα Γιάννινα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης. Επίσης αναφέρθηκε και στον Ε-65, τονίζοντας, ότι γι΄ αυτόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εναλλακτική χάραξη, ώστε να αποφευχθεί η διέλευσή της από το βιότοπο της αρκούδας.

 «Σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε να μειωθεί το φυσικό αντικείμενο», συμπλήρωσε. Τέλος ένα άλλο θέμα που θα τεθεί στον Υφυπουργό, είναι τα διόδια της Εγνατίας Οδού, για τα οποία όπως είπε ο Περιφερειάρχης επιμένουμε να είναι στα όρια της Ηπείρου.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/11/2011 09:35:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Το Σάββατο συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Υπουργό Υποδομών."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες