ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Γ. Ανατολάκης: Τι γίνεται με τα νησιά που πωλούνται στο διαδίκτυο;

Δύο πολύ σημαντικά θέματα έθιξε με Ερωτήσεις του στην Βουλή ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης :

Ερώτηση για την πώληση ελληνικών νησιών στο διαδίκτυο. Το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί στο Ιντερνετ διεθνείς ιστοσελίδες, που έχουν ως περιεχόμενό τους την πώληση ελληνικών νησιών! Η καναδέζικη ιστοσελίδα buygreekislands.com δημοπρατεί 12 ελληνικά νησιά στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος. Μερικά από τα νησιά που πωλούνται είναι : ‘’Καρδιώτισσα’’ στο Κεντρικό Αιγαίο με τιμή πώλησης 6.500.000 ευρώ, “Mικρή Αμοργός” 6.100.000 ευρώ, “Ναυσικά” 6.100.000 ευρώ καθώς και πολλά άλλα! Επίσης, η αμερικάνικη ιστοσελίδα www.buygreekislands.com, προτείνει την αγορά οικοπέδων σε διάφορα μη...
 οικοδομήσιμα νησιά της Ελλάδας και έχει προχωρήσει σε διαφημιστική καταχώρηση στην αμερικάνικη εφημερίδα «San Francisco Chronicle». Ο Γιώργος Ανατολάκης ερωτά τον Υπουργό Εξωτερικών:

 α) Τίνος ιδιοκτησία είναι τα παραπάνω νησιά που προσφέρονται για πώληση;
β) Είναι νόμιμη η δραστηριότητα των δημιουργών των δύο αυτών ιστοσελίδων και εάν όχι, με τι τρόπο θα εξασφαλίσετε την νομιμότητα ;
 γ) Με ποιους τρόπους θα προστατευθούμε από κακόβουλους που δυσφημούν την κυριαρχία της Πατρίδας μας σε Ελληνικά νησιά; Ερώτηση για την Εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών που είναι πρώτη σε νεκρούς και πρώτη σε αύξηση διοδίων! Τα θλιβερά πρωτεία με 58 νεκρούς έχει η Κορίνθου –Πατρών, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας. Ωστόσο σε αυτήν την άθλια ημιτελή Εθνική οδό, τα διόδια προβλέπεται να αυξηθούν κατά 50% το επόμενο τετράμηνο!!! Το έργο έχει καθυστερήσει ήδη 2 χρόνια ενώ συνεχίζει να εκτελείται με ρυθμούς χελώνας. Οι οδηγοί καλούνται να κάνουν συνεχώς επικίνδυνους ελιγμούς στο ακατάλληλο οδόστρωμα και να κινούνται συχνά σε μία λωρίδα κατεύθυνσης. Ταυτόχρονα η κατασκευάστρια εταιρεία «Ολυμπία Οδός» έχει προχωρήσει σε απολύσεις 125 εργαζόμενων το τελευταίο τρίμηνο!

 Ο Γιώργος Ανατολάκης ερωτά τους Υπουργούς Υποδομών και Προστασίας του Πολίτη :
α) Σας έχουν ευαισθητοποιήσει τα στοιχεία της Τροχαίας για την ταχεία και άρτια κατασκευή του έργου και τι ενέργειες σκοπεύετε να κάνετε ώστε να μη θρηνήσουμε περισσότερα θύματα;
 β) Θα αυξηθούν τα διόδια κατά 50% στο επόμενο τετράμηνο και πως συμβιβάζεται να συμβεί αυτό στην Εθνική οδό με τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα;
 γ) Από τη στιγμή που η Ολυμπία Οδός μείωσε το κόστος εργασίας της απολύοντας 125 εργαζόμενους, τίθεται ή όχι θέμα ηθικής τάξης να μην αυξηθούν οι τιμές των διοδίων, αλλά να μειωθούν;
 δ) Πότε επιτέλους θα ολοκληρωθεί το έργο; Την επόμενη εβδομάδα θα συζητηθεί στην Βουλή, η Επίκαιρη ερώτηση του Γ. Ανατολάκη για το αποχετευτικό σύστημα της Σαλαμίνας το οποίο έχει μείνει ημιτελές, ενώ είναι έτοιμο κατά 90%! Εάν το έργο δεν ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο, όχι μόνο θα χαθούν τα 18 εκατομμύρια ευρώ που έχουν δοθεί, αλλά θα πρέπει να επιστραφούν πίσω τα χρήματα που έχει δώσει η Ευρωπαϊκή Ενωση!
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/10/2011 08:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Γ. Ανατολάκης: Τι γίνεται με τα νησιά που πωλούνται στο διαδίκτυο;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες