ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σιωνισμός: Το πολίτευμα του διαόλου...

Αφού ο σιωνισμός είναι απλά ένα εβραϊκό εθνικιστικό κίνημα, τότε πώς εξηγείται η φήμη περί διεθνούς συνωμοσίας με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία, που το συνοδεύει; Η ιστορία ξεκινάει από το Τάγμα των Ναϊτών και τις μασονικές στοές, οι οποίες έχοντας ως καθοδηγητικό κέντρο τον βαυαρικό κύκλο των «Φωτισμένων» (Illuminati) του Ανταμ Βαϊσχάουπτ το τάγμα των οποίων ονομάστηκε «Εχθροί του ανθρώπινου είδους και γιοι του Σατανά», είναι η θρησκευτική καρδιά του Σιωνισμού.

 Το βιβλίο «Ο ελευθεροτεκτονισμός, συναγωγή του Σατανά», Παρίσι 1893, σ. 196) αποτυπώνει αυτή την πτυχή της θρησκείας των σιωνιστών. Η έκδοση των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών» εξάλλου, αποτελεί το ευαγγέλιο των Σιωνιστών Η παλιά ιδέα μιας εβραιομασονικής συνωμοσίας ενάντια στον ανθρώπινο πολιτισμό και τις ηθικές του αξίες καθώς και η απληστη επιθυμία για παγκόσμια κυριαρχία, είναι πλέον ορατή πραγματικότητα. Κυρίαρχος στόχος και τακτικός του ...
εχθρός στην επίτευξη των στόχων του είναι η Ορθοδοξία που βάλλεται πανταχόθεν από τα στρατόπεδα του διεθνούς Σιωνισμού. Σύμφωνα με τά «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» η δημιουργία μιας εβραϊκής «εθνικής εστίας» στην Παλαιστίνη ήταν ο αρχικός στόχος των σιωνιστών και ο τελικός η θέλησή τους για παγκόσμια κυριαρχία. Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, αφού ο αποικιακός χαρακτήρας τουσιωνιστικού κινήματος είναι σήμερα πλέον απολύτως αποσαφηνισμένος.

Η λατρεία του χρήματος εξάλλου που τελείται στους σύνχρονους ναούς του Μαμωνά, στις "αγορές" στους διάφορους οίκους αξιολόγησης, στα τοκογλυφικά λημέρια των Rothschild, Rockefeller και Soros είναι η απόδειξη ότι ο Σιωνισμός είναι ο ίδιος ο Σατανισμὀς!

Οίμος-Αθήνα.
Το είδαμε στο Κλασσικοπερίπτωση.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/08/2011 08:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Σιωνισμός: Το πολίτευμα του διαόλου..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες