ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Το «κλαμπ της Ρώμης» και η άλωση του ελληνικού πληθυσμού της χώρας!

Προ 42 ετών δημιουργήθηκε το «κλάμπ της Ρώμης» για να «μελετήσει» την εξέλιξη του πληθυσμού της γης και συμμετείχαν σε αυτό, επιστήμονες, βιομήχανοι, πολιτικοί και αρκετοί νομπελίστες. Ολοι αυτοί τότε, προειδοποιούσαν για τις αρνητικές επιπτώσεις από την «υπερβολική» αύξηση του πληθυσμού, στην γη.

Εκτοτε, με την πολιτική από την μια πλευρά, του «ενός παιδιού» στην Κίνα, από την άλλη, με την δραματική μείωση των γεννήσεων στον δυτικό κόσμο, η κατάσταση «βελτιώθηκε», αλλά παραμένουν σοβαρότατα προβλήματα σε αρκετές περιοχές, που απέτυχαν οι πολιτικές «συγκρατήσεως», όπως στην Ινδία και την Αφρική.

Η μόνη ήπειρος κατά τον ΟΗΕ, που θα παρουσιάζει μείωση πληθυσμού έως το 2050, θα είναι η Ευρώπη, αφού σε πολλές δυτικές χώρες την τελευταία δεκαετίες, παρατηρείται ..
ανησυχητική μείωση πληθυσμού, έτσι που ορισμένες εξ αυτών, έλαβαν πολυεπίπεδα μέτρα, ενισχύοντας τον οικογενειακό προγραμματισμό, σαν την Γαλλία, τις Σκανδιναβικές χώρες, την Ρωσία και τις ΗΠΑ. Από τις χώρες αυτές, η μείωση του πληθυσμού στα κράτη της Νοτίου Ευρώπης, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα, είναι ακόμη μεγαλύτερη!

Με βάση στοιχεία του ΟΗΕ, αλλά και του Ινστιτούτου “Max Plank» της Γερμανίας, για τις νοτιοευρωπαϊκές χώρες, εδώ και 15 έτη, οι γεννήσεις είναι λιγότερες από τους θανάτους! Αντιστοιχούν σε κάθε μια γυναίκα 1,3 γεννήσεις παιδιών, γεγονός που οδηγεί σε μείωση πληθυσμού. Αν συνεχιστεί σταθερός ο προαναφερόμενος ρυθμός, προβλέπεται τεράστια μείωση των αντιστοίχων γηγενών πληθυσμών, έως το τέλος του αιώνος αυτού, δηλαδή, σε 90 έτη, οι πληθυσμοί της Νοτίου Ευρώπης, θα μειωθούν κατά 83%!

Οσον αφορά την χώρα μας, οι συνεχόμενες αυτές μειώσεις σημαίνουν πως, στο 2100, ο πληθυσμός της Ελλάδος, θα είναι περίπου 2.000.000 μόλις (!) χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η ήδη αρνητική επίπτωση μεταναστεύσεως (πάλι) των Ελλήνων, λόγω της οικονομικής κρίσεως. Ο συνολικός πληθυσμός υπολογίζεται στα τέλη του αιώνος σε 15 εκατ. αλλά οι αλλογενείς κάτοικοι στην χώρα μας, θα αποτελούν το 85% του πληθυσμού της χώρας! Αναφέρεται τέλος ότι, σε 30-40 έτη, θα έχει πληγεί ανεπανορθώτως η ελληνική οικογένεια.

 elora.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/11/2011 08:11:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Το «κλαμπ της Ρώμης» και η άλωση του ελληνικού πληθυσμού της χώρας!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες