ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαρτίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ούγκο Τσάβες:"Η Εισβολή Στην Λιβυή θα προκαλέσει την Παγκόσμια ... Καταστροφή"!

«…Τις Η.Π.Α. Τις Ενδιαφέρει Μόνο Το Λιβυκό Πετρέλαιο»,
Ούγκο Τσάβες.

«…Το Ιράν προσπαθεί να επηρεάσει την έκβαση των εξεγέρσεων»,
Χιλ. Κλίντον

Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας πρότεινε μια διεθνή ειρηνευτική αποστολή στη Λιβύη στην οποία θα συμμετέχουν πολλές φίλες χώρες που θα αναλάβουν ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στο Λίβυο ηγέτη και τους εξεγερθέντες και καταδίκασε κάθε στρατιωτική επέμβαση, η οποία θα ήταν «καταστροφή». «Δεν είναι καλύτερο, αντί να στείλουμε στόλο και αεροπλάνα να στείλουμε μια αποστολή καλής θέλησης για να βοηθήσουμε ώστε τα αδέλφια μας να μη σκοτώνονται μεταξύ τους;», δήλωσε ο Τσάβες. «Οι ΗΠΑ έχουν ήδη δηλώσει έτοιμες να εισβάλουν στη Λιβύη. Και σχεδόν...
 όλες...οι χώρες της Ευρώπης έχουν καταδικάσει τη Λιβύη. Τί θέλουν; Το λιβυκό πετρέλαιο», τόνισε. Ο Τσάβες υπογράμμισε τέλος ότι υποστηρίζει την κυβέρνηση της Λιβύης και την ανεξαρτησία της χώρας αυτής. «Θέλουμε ειρήνη για τη Λιβύη και πρέπει να αντιταχθούμε αποφασιστικά σε κάθε επιθυμία για επέμβαση», τόνισε.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα, ο Καντάφι συμφώνησε με το σχέδιο αυτό, το οποίο προβλέπει την αποστολή στη Λιβύη επιτροπής από τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή προκειμένου να βρεθεί μια διαπραγματεύσιμη λύση στην κρίση. Επικαλούμενη ανώτερες κυβερνητικές πηγές, η ανταποκρίτρια του Αλ Τζαζίρα στο Καράκας Ντίμα Χατίμπ ανέφερε στο Twitter της ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα, ο οποίος επίσης συμφώνησε με το σχέδιο αυτό.

Αραβικός Σύνδεσμος: «Υπό εξέταση το σχέδιο Τσάβες»
Ο γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Αμρ Μούσα δήλωσε σήμερα ότι είναι «υπό εξέταση» το ειρηνευτικό σχέδιο που πρότεινε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες για τον τερματισμό της κρίσης στη Λιβύη. Το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα μετέδωσε σήμερα ότι ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι και ο Μούσα συμφώνησαν με το σχέδιο του Τσάβες να σταλούν αντιπρόσωποι πολλών χωρών στη Λιβύη. «Όχι», ήταν η απάντηση του Μούσα στην ερώτηση εάν συμφώνησε με το σχέδιο του Τσάβες. «Ενημερωθήκαμε για το σχέδιο του Τσάβες, αλλά αυτό είναι ακόμα υπό εξέταση. Είχαμε διαβουλεύσεις με πολλούς ηγέτες χθες», δήλωσε ο Μούσα τηλεφωνικώς σήμερα στο Reuters χωρίς να διευκρινίσει πότε θα ληφθεί απόφαση για το σχέδιο αυτό.

Την ανάγκη ζώνης απαγόρευσης πτήσεων επεσήμανε Λίβυος διπλωμάτης Την άποψη ότι τα Ηνωμένα Έθνη, θα πρέπει να προστρέξουν σε πιθανό αίτημα, που θα κατατεθεί από ένα προσωρινό Εθνικό Συμβούλιο, που θα σχηματιστεί από τους αντικαθεστωτικούς και το οποίο θα ζητά από τον ΟΗΕ, να επιβάλει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Λιβύη, κατέθεσε στο δίκτυο αλ Τζαζίρα, Λίβυος διπλωμάτης. Ο αναπληρωτής Πρέσβης της Λιβύης στον ΟΗΕ, Ιμπραίμ Νταμπασί, από τους πρώτους Λίβυους αξιωματούχους και διπλωμάτες, που εντάχθηκαν στο μέτωπο των αντικαθεστωτικών και εγκατέλειψαν το Μουαμάρ Καντάφι, δήλωσε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεσμεύονται «να πειστούν» για την αναγκαιότητα λήψης ενός τέτοιου μέτρου αν αυτό ζητηθεί από το συμβούλιο των εξεγερμάνων πολιτών.

«Αυτό που χρειάζεται στην παρούσα στιγμή, είναι η συγκεκριμένη απόφαση να παρθεί επισήμως και επειδή αυτό μας έχει ήδη κοινοποιηθεί, εμείς εδώ στη Νέα Υόρκη συντάσσουμε την αίτηση, που θα κατατεθεί στον ΟΗΕ», είπε στο κανάλι αλ Τζαζίρα, ο Λίβυος διπλωμάτης. Χιλ. Κλίντον: Το Ιράν προσπαθεί να επηρεάσει την έκβαση των εξεγέρσεων Το Ιράν επιδιώκει να επικοινωνήσει με τις αραβικές αντιπολιτεύσεις προκειμένου να επηρεάσει την έκβαση των γεγονότων, δήλωσε σήμερα η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, αναφερόμενη στην κατάσταση στην Αίγυπτο, στο Μπαχρέιν και στην Υεμένη. «Αν και το Ιράν δεν έχει σχέσεις με την αντιπολίτευση και σε ορισμένες περιπτώσεις έχει άσχημες σχέσεις με τους σουνίτες, με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και με άλλα κινήματα που δεν το ευνοούν, κάνει ότι μπορεί για να επηρεάσει την έκβαση των γεγονότων» ανέφερε η Χίλαρι Κλίντον. Σύμφωνα με την Αμερικανίδα υπουργό, το Ιράν θα χρησιμοποιήσει την Χεζμπολάχ, τον «μεσολαβητή» του στον Λίβανο για να επικοινωνεί με το παλαιστινιακό κίνημα της Χαμάς «που με τη σειρά της επικοινωνεί με τους ομολόγους της στην Αίγυπτο».

«Ξέρουμε ότι επικοινωνούν με την αντιπολίτευση στο Μπαχρέιν. Ξέρουμε ότι οι Ιρανοί έχουν σχέση με τα κινήματα της αντιπολίτευσης στην Υεμένη. Είτε απευθείας, είτε μέσω τρίτων προσώπων, επιδιώκουν συνεχώς να επηρεάζουν τα γεγονότα, έχουν μία πολύ ενεργή εξωτερική πολιτική» πρόσθεσε η κ. Κλίντον.

Από το amynias
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/03/2011 01:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

2 σχόλια for "Ούγκο Τσάβες:"Η Εισβολή Στην Λιβυή θα προκαλέσει την Παγκόσμια ... Καταστροφή"!"

  1. Θεωρω αδικο να χρησιμοποιειται η προσφωνηση Κυριος ή Κυρια , οπως π.χ. για την Κλιντον η οποια ειναι γνωστο οτι δεν πιστευει σε τιποτα αλλο παρα στο χρημα. Το αυτο ισχυει για καθε πολιτικο με βρωμικο υποβαθρο.
    Αφαιρεστε την προσφωνηση, γιατι βρωμιζεται η εννοια των λεξεων αυτων.

  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ν.Μ.
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ....

    ΑΡΑ Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΙΓΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες